Tmpl för Allmännyttan.

Med Tmpls plattform får allmännyttiga fastighetsbolag verktygen till att digitalisera sina hyreslägenheter och chansen att samverka med hyresgästerna på ett smidigt sätt. En samverkan som kan bidra till kostnadseffektiv förvaltning, klimatsmarta val och en mer hållbar livsstil. Tillsammans gör vi skillnad och möjliggör ett inkluderande boende – för alla.

Öppen och anpassningsbar
– den kompletta plattformen.

Tmpl App

I appen kan du som hyresvärd informera alla hyresgäster inom samma community. Hyresgästen kan även boka tvättstuga, ta del av information, skapa event, göra felanmälningar, köpa och sälja saker och mycket mer.

Tmpl Manager

I administrationsverktyget hanteras och förvaltas samtliga områden i organisationen. Viktig information som berör alla hyresgäster sprids ut, kundcenter kan hantera ärenden och ni kan även styra ärenden externt – exempelvis till jouren.

Property Manager

Ge er servicepersonal ett försprång med Property Manager – ett mobilt verktyg där ni kan åtgärda felanmälningar och besvara frågor på språng, i en direktchatt med era hyresgäster. Resultatet är både kostnads- och tidseffektivt.

30 vanligaste frågorna – hur Tmpls boendeapp kan
effektivisera er förvaltning

Vi på Tmpl har lång erfarenhet av att hjälpa Allmännyttiga fastighetsbolag digitalisera sina fastighetsbestånd. Vi har samlat de vanligaste kravställningarna och frågorna när det kommer till att digitalisera sina fastigheter och hyresrätter. 

Ta del av de vanligaste frågorna

Möt era hyresgäster – i mobilen.

Alla hyresgäster förväntar sig lättillgänglig information som rör sitt boende och område. Med Tmpls app får du som hyresvärd en chans att kommunicera enkelt och direkt med hela fastighetsbeståndet. Oavsett om det gäller förvaltning, kallelser till möten eller informationsutskick.

Flödet

Skapa inlägg direkt i flödet – antingen till hela fastighetsbeståndet eller ett enskilt community. Fäst viktiga inlägg högst upp.

Undersökningar

Genomför NKI-undersökningar – nöjda hyresgäster är det mest effektiva sättet att växa för din verksamhet.

Dokument

Samla alla viktiga dokument som rör boendet – direkt i mobilen. Var säker på att alla boende har den senaste informationen.

Allmännyttiga bostadsbolag som använder Tmpl

Familjebostäder
Gårdstensbostäder
Poseidon
Bostadsbolaget
MKB

Hantera ärenden som en mästare

Property Manager är en unikt framtagen produkt, där bovärdar och fastighetsskötare enkelt kan åtgärda felanmälningar på språng och besvara frågor, direkt i mobilen. Med en tydlig överblick kring alla ärenden i fastighetsbeståndet och på ett fåtal klick, kan både slutanvändaren och förvaltaren följa hela ärendet från början till slut. Resultatet är ett komplett verktyg direkt i fickan, som är både kostnadseffektiv och tidsbesparande.

Hur Property Manager förstärker servicen

Ökad hållbarhet – ett bättre boende för alla.

Hållbarhet har många perspektiv – socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Med Tmpls app kan era hyresgäster kommunicera enkelt med sina grannar, boka gemensamma och privata resurser och uppmuntra en mer hållbar livsstil.

Läs mer om den starka granndialogen hos Index Residence

Flödet

Flödet stärker den sociala hållbarheten. Låt hyresgästerna skriva inlägg, kommentera, skapa event och sälja saker.

Boka och dela

Tillgängliggör fastighetens gemensamma resurser som tvättstuga, lokaler och verktyg – direkt i mobilen.

Monitorering

Uppmuntra era hyresgäster att leva mer hållbart – visa lägenhetens enskilda el- och vattenförbrukning.

Ge kundtjänst det bästa stödet.

Avlasta er kundtjänst med administrativa frågor. Med hjälp av administreringsverktyget Tmpl Manager kan hela fastighetsbeståndet hanteras och förvaltas i ett enda system.

Hur Tmpl Manager har automatiserat flöden för Wallenstam

Digital signering

Signera avtal och överenskommelser digitalt – administrativa kostnader och kortare behandlingstider.

In- och utflytt

Effektivisera administreringen vid in- och utflytt – digitala flöden uppdateras på samtliga ställen automatiskt.

Hyran i mobilen

Hyresgästerna kan se och betala månadshyran direkt i mobilen – allt för en smidigare och enklare vardag.

Med hela boendet på fickan kan våra hyresgäster nu fixa vardagsärenden som att boka en tvättid eller skicka en felanmälan var de än befinner sig.
Tullan Nilsson
IT-strateg, Framtidenkoncernen

Vill du veta mer om hur Tmpl kan hjälpa er att öka er digitala närvaro?

Kontakta Magnus Wretbring så kan han svara på alla frågor.

Magnus Wretbring
Head of Business Development

magnus@tmpl.se
+46 709 42 72 50