Möt dina hyresgäster 
– i mobilen.

Vår digitala plattform och boendeapp ger dig som hyresvärd ett verktyg som gör det enklare och mer säkert att hantera dina boendes behov. Du får också ett starkt administrativt stöd som hjälper dig att effektivisera och spara kostnader på flera områden. Vi skräddarsyr utseendet och designen så att appen följer din grafiska profil – det stärker även ditt varumärke.

Kontakta oss för mer information

Det här får du.

Vi erbjuder dig en digital plattform som förenklar livet för hyresgäster, medarbetare, grannar och medborgare – för alla. Du kan börja smått, utvärdera, och skala upp i den takt som passar dig. Det här får du med från start:

Tmpl App

Via appen kan de boende prata med varandra, boka tvättid, felanmäla och mycket mer.

Tmpl Manager

Genom ett webbgränssnitt har du översyn över dina fastigheter, hanterar boendeärenden och delar information.

Tmpl API

Har du redan befintliga system? Vi hjälper dig att få dina och våra system att prata med varandra.

Sammanfattningsvis hjälper vi dig med att:

Underlätta vardagen för både dig och dina hyresgäster. Boendeappen Tmpl skapar allt från grannsamverkan och nöjdare hyresgäster till stora tidsbesparningar och minskade kostnader.

Förenkla och förbättra kommunikationen

– vilket ger nöjdare och gladare hyresgäster

Spara tid och minska kostnader

– flera områden effektiviseras

Erbjuda ett brett tjänsteutbud till 
alla boende

– skapar en förenklad vardag

Öka social och klimatmässig hållbarhet

– en bättre boendemiljö för alla

Stärka varumärket

– få en app anpassad efter din grafiska profil

Samla information 
och data

– för ett bättre beslutsfattande

Våra hyresgäster har, precis som många andra idag, en förväntan om att kunna utföra allt fler tjänster digitalt utan krångliga inloggningar. Självklart måste vi inom allmännyttan vara med och driva utvecklingen mot ett smartare boende. Med hela boendet på fickan kan våra hyresgäster nu fixa vardagsärenden som att boka en tvättid eller skicka en felanmälan var de än befinner sig.
Tullan Nilsson
IT-strateg, Framtidenkoncernen

Frågor? Inga problem, vi hjälper dig.

 • Kan jag ha översyn på alla mina fastigheter i appen?

  • Ja, du kan logga in och komma åt all information om alla dina fastigheter både i appen och i plattformen Tmpl Manager.

 • Hur hanterar jag administrationen rörande mina hyresgäster?

  • Du som fastighetsägare sköter administrationen via vårt admin-verktyg som heter Tmpl Manager.

 • Om en boende inte har en smartphone – hur ska hen ges tillgång till appens olika funktioner?

  • Drygt 90 % av Sveriges befolkning har en smartphone idag men för att vara helt säker på att alla boende kan få ta del av funktionerna så rekommenderar vi även att installera en entrédisplay i trapphuset. Den speglar funktionerna i appen och där kan de boende boka resurser, läsa och göra inlägg, felanmäla med mera.

 • Kan appen designas efter mitt företags grafiska profil?

  • Självklart. På så sätt kommer både du som fastighetsägare och dina hyresgäster känna att ni har er egen app. Och det stärker ditt varumärke.

 • Kan Tmpls boendeapp ersätta ”Mina Sidor”?

  • Det kan man säga. Tmpls app hanterar allt från bokning av resurser, felanmälningar och kommunikationen mellan dig och dina hyresgäster. Appen täcker alltså det mesta som brukar finnas med under ”Mina Sidor”

 • Vilka är Tmpl som ligger bakom appen?

  • Tmpl är ett Uppsalabaserat bolag som verkar inom Property Technology (PropTech). Vi är ca 30 anställda som arbetar med utveckling, marknadsföring, affärsutveckling och support. Vår vision är att vi vill underlätta vardagen för alla som bor och arbetar.

 • Vilka kunder arbetar ni med idag?

  • Vi har kunder både bland privata fastighetsbolag likväl som bolag inom allmännyttan. Vår plattform fungerar lika bra oavsett storlek på fastighetsbeståndet.

 • Vad kan hyresgästerna göra mer i appen utöver att kommunicera, felanmäla och boka resurser?

  • Hyresgästerna kan köpa, sälja och byta saker med varandra, det finns färdiga funktioner för det i appen. Det går även att dela privata resurser med sina grannar, till exempel låna ut sin höga stege eller skruvdragare så att alla slipper köpa sin egen. Det är bra för både ekonomi och miljö. Hyresgästerna kan även bjuda in till egna event som gårdsloppis, gemensamma hundpromenader med mera.

Kontakta Magnus Wretbring, han kan svara på alla dina frågor gällande Tmpl-appen.

Magnus Wretbring
Head of Business Development Home

magnus@tmpl.se
+46 709 42 72 50