Digitalisera er bostadsrättsförening.

Med Tmpls boendeapp får styrelser och bostadsrättsföreningar möjligheten att ha ett roligare och mer effektivt styrelsearbete som underlättar förvaltningen och samlar all information på ett ställe. Samtidigt stärks engagemanget bland medlemmarna, som i sin tur leder till en starkare granndialog och en gemenskap som ökar trivseln i området.

Kontakta oss för mer information

Tmpl App

Styrelsearbete, grannträff eller nyinflyttad? Tmpls boendeapp underlättar vardagen för alla i en bostadsrättsförening och stärker granndialogen. Prata med din granne, bjud in till styrelsemöten, informera samtliga medlemmar på samma gång och mycket mer.

Tmpl Manager

I administrationsverktyget kan hela föreningen hanteras och förvaltas. Administrera viktig information som berör alla medlemmar och undvik manuella informationsutskick, automatisera in- och utflytt med digitala signeringar och automatiskt namnbyte.

Tmpl Entrédisplay

Digitalisera trappuppgången för en trevligare boendemiljö och en mer inkluderande vardag. Displayen visar boenderegister, de gemensamma resurserna och speglar även flödet. Även användare som inte har en smartphone kan ta del av plattformens innehåll.

Förenkla styrelsearbetet – få fler engagerade medlemmar.

Få en samlad kommunikationsplats för att underlätta styrelsearbetet – smidigare och flexiblare både för styrelsen men också för alla grannar. Med boendeappen får styrelsen en chans att kommunicera enkelt och direkt med hela grannskapet. Oavsett om det gäller kallelser till möten, hitta rätt dokument i bopärmen eller informationsutskick.

Läs mer om Tmpls breda utbud av funktioner 

Digitalisera bopärmen

Samla alla viktiga dokument som rör boendet direkt i mobilen – all information finns samlat på ett och samma ställe.

Kallelser

Skicka ut kallelser till styrelsemöten och andra viktiga möten direkt i flödet – fäst viktiga kallelser högst upp.

Informationsutskick

Kommunicera och informera alla i samma område – inga mer lappar i trappen eller manuell administrering.

När vi flyttade in i vår första lägenhet fick vi hyresavin i brevlådan och informationen på anslagstavlan nere i trappuppgången. Nu finns allt samlat i mobilen och det är så smidigt för oss.
Mirelle Fylke
Boende hos Wallenstam i Kvillebäck

Gör som över 400 andra föreningar – för människor närmare varandra.

Ett hem är så mycket mer än vad som ryms inom fyra väggar och med en stark gemenskap skapas större hem och lyckligare vardagsliv. Med Tmpls boendeapp får alla grannar möjligheten att komma närmare varandra med hjälp av flödet, gemensamma resurser och mycket mer – oavsett vart de befinner sig.

Hållbara hem och områden – för planeten och kommande generationer

Vår framtid är nu och som bostadsutvecklare blickar man ständigt framåt. Hållbarhet har många perspektiv – både ekonomiskt, socialt och miljömässigt. Tmpl jobbar med samtliga områden, som i sin tur leder till starkare delningsekonomi, återvinning, återbruk och en mer hållbar livsstil. Win win, så att säga.

Stark delningsekonomi

Köp, sälj, låna och skänk bort saker – stärk den lokala delningsekonomin och uppmuntra till en mer hållbar livsstil.

Skapa event

Stärk den sociala sammanhållningen i området och skapa gemensamma event – alla medlemmar känner sig inkluderade.

Övervaka förbrukningen

Uppmuntra era medlemmar att leva mer hållbart – visa lägenhetens enskilda el- och vattenförbrukning.

Vill du veta mer om hur Tmpl kan hjälpa er att effektivisera förvaltningen i er bostadsrättsförening?

Kontakta Magnus Wretbring så kan han svara på alla frågor.

Magnus Wretbring
Head of Business Development

magnus@tmpl.se
+46 709 42 72 50