Avy och Tmpl har gått samman för att skapa Nordens ledande boendeapp och Tenant Experience platform.

I över 6 år har Tmpl utvecklat teknik anpassat för människan och hemmet. 
Nu går Tmpl samman med Avy och nya företagsnamnet blir Avy-Tmpl. 
Nytt namn – men med samma engagemang, hjärta och vision.

Avy-Tmpls kombinerade plattform medför det bredaste produktutbudet i Norden och en komplett erbjudande för fastighetsägare och boende. Tillsammans med våra kunder, medarbetare och samarbetspartners, ser vi fortsatt fram emot att jobba med visionen att leda utvecklingen mot smartare och mer hållbara bostäder.

Stäng Läs hela pressmeddelandet

Digitalisera er bostadsrättsförening.

Med Tmpls boendeapp får styrelser och bostadsrättsföreningar möjligheten att ha ett roligare och mer effektivt styrelsearbete som underlättar förvaltningen och samlar all information på ett ställe. Samtidigt stärks engagemanget bland medlemmarna, som i sin tur leder till en starkare granndialog och en gemenskap som ökar trivseln i området.

Kontakta oss för mer information

Tmpl App

Styrelsearbete, grannträff eller nyinflyttad? Tmpls boendeapp underlättar vardagen för alla i en bostadsrättsförening och stärker granndialogen. Prata med din granne, bjud in till styrelsemöten, informera samtliga medlemmar på samma gång och mycket mer.

Tmpl Manager

I administrationsverktyget kan hela föreningen hanteras och förvaltas. Administrera viktig information som berör alla medlemmar och undvik manuella informationsutskick, automatisera in- och utflytt med digital e-signering och automatiskt namnbyte.

Tmpl Display

Digitalisera trappuppgången för en trevligare boendemiljö och en mer inkluderande vardag. Displayen visar boenderegister, de gemensamma resurserna och speglar även kommunikationsflödet. Även användare som inte har en smartphone kan ta del av plattformens innehåll.

Förenkla styrelsearbetet – få fler engagerade medlemmar.

Få en samlad kommunikationsplats för att underlätta styrelsearbetet – smidigare och flexiblare både för styrelsen men också för alla grannar. Med boendeappen får styrelsen en chans att kommunicera enkelt och direkt med hela grannskapet. Oavsett om det gäller kallelser till möten, hitta rätt dokument i bopärmen eller informationsutskick.

Läs mer om Tmpls breda utbud av lösningar

Digitalisera bopärmen

Samla alla viktiga dokument som rör boendet direkt i mobilen – all information finns samlat på ett och samma ställe.

Läs mer om samlade dokument 

Kallelser

Skicka ut kallelser till styrelsemöten och andra viktiga möten direkt i flödet – fäst viktiga kallelser högst upp.

Läs mer om notiser 

Informationsutskick

Kommunicera och informera alla i samma område – inga mer lappar i trappen eller manuell administrering.

Läs mer om flödet 

När vi flyttade in i vår första lägenhet fick vi hyresavin i brevlådan och informationen på anslagstavlan nere i trappuppgången. Nu finns allt samlat i mobilen och det är så smidigt för oss.
Mirelle Fylke
Boende hos Wallenstam i Kvillebäck

Gör som över 400 andra föreningar – för människor närmare varandra.

Ett hem är så mycket mer än vad som ryms inom fyra väggar och med en stark gemenskap skapas större hem och lyckligare vardagsliv. Med Tmpls boendeapp får alla grannar möjligheten att komma närmare varandra med hjälp av flödet, gemensamma resurser och mycket mer – oavsett vart de befinner sig.

Hållbara hem och områden – för planeten och kommande generationer

Vår framtid är nu och som bostadsutvecklare blickar man ständigt framåt. Hållbarhet har många perspektiv – både ekonomiskt, socialt och miljömässigt. Tmpl jobbar med samtliga områden, som i sin tur leder till starkare delningsekonomi, återvinning, återbruk och en mer hållbar livsstil. Win win, så att säga.

Stark delningsekonomi

Köp, sälj, låna och skänk bort saker – stärk den lokala delningsekonomin och uppmuntra till en mer hållbar livsstil.

Läs mer om boka & dela resurser 

Skapa event

Stärk den sociala sammanhållningen i området och skapa gemensamma event – alla medlemmar känner sig inkluderade.

Läs mer om flödet 

Övervaka förbrukningen

Uppmuntra era medlemmar att leva mer hållbart – visa lägenhetens enskilda el- och vattenförbrukning.

Läs mer om förbrukning