Tmpl för bostadsutvecklare.

Med hjälp av Tmpls bostadsapp får bostadsutvecklare en effektiv resa under hela utvecklingskedjan som gynnar alla inblandade – bostadsutvecklare, byggherrar, framtida boende och tillträdande bostadsrättsföreningar.

Boka en kostnadsfri demo

Stärk erbjudandet med en varumärkesanpassad boendeapp.

Med Tmpls produkter kan bostadsutvecklare erbjuda ytterligare en dimension i sitt erbjudande genom en egen, skräddarsydd och varumärkesanpassad bostadsapp. Den digitala boendeappen appliceras på nyproducerade projekt och finns tillgänglig direkt när bostadsrättsinnehavare flyttar in.

Läs mer om Tmpls plattform

Gemensamma resurser

Visualisera fastighetens gemensamma resurser som tvättstuga eller föreningens festlokal och låt slutanvändarna genomföra bokningar direkt i appens bokningssystem.

Kommunikation

Appens kommunikationsfunktioner hjälper bostadsutvecklare att kommunicera direkt med användarna och ger grannar möjligheten att skriva med varandra i appen.

Dokumenthantering

Appen hjälper till att samla, strukturera och digitalisera alla fastighetsrelaterade dokument och avtal för effektivare processer – från ritning till färdig bostad.


Några bostadsutvecklare som vi jobbar med idag

Index Residence
Tosito
Oscar Properties
Rosendal Fastigheter
Blooc

Förenkla kommunikationen i samband med inflytt.

Underlätta administrationen i den inledande förvaltningsfasen genom att enkelt kommunicera med alla inblandade både före och efter inflytt, direkt i appen. All information och dokumentation från pågående byggnation till ett färdigställt hem finns kvar och är tillgängligt för alla.

Läs mer om Tmpls kommunikationslösningar

Smidig överlämning till tillträdande bostadsrättsförening.

Lämna över förvaltningen på ett smidigt sätt när fastigheten är färdigställd och låt den nya styrelsen ta över bostadsappen i egen regi. Då kan ni på ett enkelt sätt fortsätta att erbjuda appen till framtida nyproduktioner.

Så digitaliserar vi bostadsrättsföreningar

Med våra kom igång-guider och tidig access, kunde vi släppa in alla medlemmar i bostadsappen väldigt tidigt i processen. Den sociala gemenskapen stärktes och tryggheten byggdes upp redan innan inflyttningen, tack vare appen.
Anna Rensvik
Business Coordinator, Index Residence

Låter detta intressant? Kontakta oss idag.

Vill du veta mer om hur vår lösning kan implementeras i er organisation?
Kontakta Magnus Wretbring så svarar han på era frågor och funderingar.

Magnus Wretbring
Head of Business Development

magnus@tmpl.se
+46 709 42 72 50