Det hållbara kontoret
– i mobilen.

Tmpls app för kontor och coworking skapar en digital och levande miljö för den kommersiella fastigheten. Genom appen får verksamheter möjligheten att skapa bättre arbetsplatser med sömlösa integrationer som underlättar vardagen och för människor samman. Tillsammans skapar vi framtidens nya kontorsmiljöer – för alla.

Kontakta oss för mer information

Framtidens hybridkontor – den nya arbetsplatsen.

Det sker en transformation där det fysiska kontoret kombineras med distansarbete och digitala möten. Tmpls plattform underlättar framtidens hybridkontor genom att knyta samman platsen, människan och tekniken.

Läs mer om Tmpls breda utbud av funktioner 

Boka & dela

Exponera fastighetens bokningsbara resurser till människorna i fastigheten – bokning on demand.

Tjänster

Erbjud ett brett tjänsteutbud till hela fastighetens hyresgäster – skapa en förenklad jobbvardag.

Flödet

Kommunicera och informera viktiga händelser till hyresgästerna – all information på en plats.

Vi ser satsningen på ett modernt digitalt kundgränssnitt som ett naturligt steg i vår ambition att ge fastighetsbranschen helt nya digitala förutsättningar. Allt vi gör med Tmpl kommer vi att göra tillgängligt för våra branschkollegor. Vi är övertygade om att det är det enda sättet att skapa förutsättningar för att nå målet med smartare och hållbarare städer inom en rimlig tid.
Peter Östman
kommunikationschef, Vasakronan

Vi förenklar vardagen för era hyresgäster.

Digitalisera er kommersiella fastighet och kom närmare era hyresgäster. Tmpl tillhandahåller en kvalitetssäkrad och skalbar plattform, som är det nya och självklara digitala kundgränssnittet. Tmpls produkter skapar det flexibla kontoret och tillgodogör kontorsrerurser och tjänster om demand – direkt i mobilen.

Hur Tmpls plattform kan hjälpa er kommersiella fastighet 

Tmpl App

Kontor, samarbete eller arbete hemifrån? Tmpls App underlättar vardagen oavsett var du eller dina kunder arbetar. Bjud in användare, annonsera om viktiga händelser, boka resurser och mycket mer.

Tmpl Manager

Få en tydlig överblick över hela fastighetens bestånd och olika community, i ett och samma system. Administrera och hantera accesser & resurser, ärenden och mycket mer.

Property Manager

Ge din servicepersonal ett försprång med Property Manager – ett verktyg där man kan åtgärda felanmälningar och besvara frågor på språng. Resultatet är både kostnads- och tidseffektivt.

Kraftfullt, säkert och enkelt – visualisera och interagera.

Reducera manuell administration med nyckelfria, mobila accesser och interaktiva kartor. Med tydlig boknings- och användardata över fastighetens ytor, kan kostnaderna effektiviseras och anpassas.

Läs mer om hur vi arbetar med integrationspartners

Access

Hantera och ta emot digitala nycklar till samtliga konferens- och mötesrum i fastigheten.

Visualisering

Gör det möjligt att se tillgängliga ytor och boka gemensamma utrymmen direkt i mobilen.

Nätverk

Integrera fastighetens nätverk, alla som onboardas i plattformen får automatisk tillgång.

Vill du veta mer?

Kontakta Mattias Labraaten så kan han svara på alla frågor gällande Tmpl Work.

Mattias Labraaten
Head of Customer Success

mattias.labraaten@tmpl.se
+46 73 046 16 87