Avy och Tmpl har gått samman för att skapa Nordens ledande boendeapp och Tenant Experience platform.

I över 6 år har Tmpl utvecklat teknik anpassat för människan och hemmet. 
Nu går Tmpl samman med Avy och nya företagsnamnet blir Avy-Tmpl. 
Nytt namn – men med samma engagemang, hjärta och vision.

Avy-Tmpls kombinerade plattform medför det bredaste produktutbudet i Norden och en komplett erbjudande för fastighetsägare och boende. Tillsammans med våra kunder, medarbetare och samarbetspartners, ser vi fortsatt fram emot att jobba med visionen att leda utvecklingen mot smartare och mer hållbara bostäder.

Stäng Läs hela pressmeddelandet

Tmpl deltog på Fastighetsvärldens event Proptech & Digitalisering

I slutet av oktober deltog vi på Fastighetsvärldens event Proptech & Digitalisering 2021 på Berns i Stockholm. Under eventet stod vår VD Henrik Svanqvist på scen och diskuterade vår boendeapp tillsammans med Wallenstams appansvarige Anton Eriksson.

Anton-Eriksson-Wallenstam-Henrik-Svanqvist-Tmpl

Digitaliseringen förändrar just nu hur vi arbetar och lever. Det gäller i hög grad även inom fastighetsbranschen där proptech förändrar spelreglerna.

Fokuset på detta seminarium låg på hur den nya tekniken och de nya lösningarna kan snabba upp processer, bidra till ökad lönsamhet och en bättre hållbarhet, något som vår boendeapp i allra högsta grad kan bidra till.

En annan mycket aktuell fråga som det diskuterades mycket kring var hur proptech kan öka flexibiliteten i de olika lokallösningar som erbjuds och hur den nya tekniken skapar förbättrad produktivitet för hyresgästerna.

I Henrik Svanqvists och Anton Erikssons panelsamtal tillsammans med moderatorn Ellinor Persson berördes dessa ämnen flera gånger; hur bidrar Tmpls boendeapp till en förenklad förvaltningsprocess och kostnadseffektivisering genom hela organisationen?

”Vi på Wallenstam ser en stor potential med digitala boendetjänster och vill kunna erbjuda smarta och effektiva lösningar. Vi arbetar sedan en tid tillbaka med en mobil arbetsorder och var tidigt ute med det vi idag ser som en självklarhet.”

Anton, som är systemansvarig för Wallestams boendeapp, nämnde flera exempel där Tmpls app underlättar det vardagliga livet – både för Wallenstam och hyresgästerna. Några exempel som nämndes var hur boende kan kommunicera och hjälpa med varandra via flödet, exempelvis genom att låna ut saker till varandra eller svara på olika funderingar grannar har om sitt boende. Andra konkreta exempel är ju de uppskattade entrédisplayerna där man kan ta del av informationen som skrivs i flödet men även genomföra de sakerna som man kan göra direkt i boendeappen.

Henrik fick fylla i och utveckla ett par saker kring möjligheter och utmaningar proptech står inför. Men en sak var alla på sen rörande överens om; att interagera med sina hyresgäster ger en stor möjlighet till att skapa mervärde, långsiktiga relationer men också samverkan.

Vill du se hela scenframträdandet så tog vi Tmplare som var på plats oss friheten att filma panelsamtalet. Klippet hittar du på vår Youtube-kanal.

Vill du veta mer om vår VD Henrik? Läs gärna hans porträtt som Fastighetsvärlden gjorde i samband med detta event. Klicka här för att komma till hela intervjun.