Avy och Tmpl har gått samman för att skapa Nordens ledande boendeapp och Tenant Experience platform.

I över 6 år har Tmpl utvecklat teknik anpassat för människan och hemmet. 
Nu går Tmpl samman med Avy och nya företagsnamnet blir Avy-Tmpl. 
Nytt namn – men med samma engagemang, hjärta och vision.

Avy-Tmpls kombinerade plattform medför det bredaste produktutbudet i Norden och en komplett erbjudande för fastighetsägare och boende. Tillsammans med våra kunder, medarbetare och samarbetspartners, ser vi fortsatt fram emot att jobba med visionen att leda utvecklingen mot smartare och mer hållbara bostäder.

Stäng Läs hela pressmeddelandet

I dag besökte bostads- och digitaliseringsminister Peter Eriksson och miljöminister Karolina Skog den Tmpl-uppkopplade fastigheten Smaragden i Uppsalastadsdelen Rosendal. I besöket deltog också Uppsalas kommunalråd Erik Pelling. Besökarna fick en inblick i hur man kan leva och bo mer hållbart och smart genom att använda Tmpl-appen och dess tjänster.

Båda ministrarna blev imponerade av appen och dess funktioner, som energimätning i lägenheterna, möjligheten att dela resurser grannar emellan samt möjligheten att sälja och byta prylar och tjänster. De uppskattade också tanken på hur man kan ha ett hållbarhetstänk genom hela processen från utveckling och byggande av ett nytt bostadsområde, till inflyttning och boende.