Avy och Tmpl har gått samman för att skapa Nordens ledande boendeapp och Tenant Experience platform.

I över 6 år har Tmpl utvecklat teknik anpassat för människan och hemmet. 
Nu går Tmpl samman med Avy och nya företagsnamnet blir Avy-Tmpl. 
Nytt namn – men med samma engagemang, hjärta och vision.

Avy-Tmpls kombinerade plattform medför det bredaste produktutbudet i Norden och en komplett erbjudande för fastighetsägare och boende. Tillsammans med våra kunder, medarbetare och samarbetspartners, ser vi fortsatt fram emot att jobba med visionen att leda utvecklingen mot smartare och mer hållbara bostäder.

Stäng Läs hela pressmeddelandet

Nu byggs det för fullt i området Tiunda i norra delen av centrala Uppsala. Totalt 34 studentlägenheter ska stå klara för inflyttning under hösten 2016. De nyinflyttade kommer, utöver en ny och fräsch bostad, även att få tillgång till plattformen Tmpl och alla dess funktioner för kommunikation och miljötänk i grannskapet.

I tillägg till alla standard-tjänster i Tmpl är alla bostäder i Tiunda Park dessutom utrustade med smarta digitala lås till ytterdörren. De boende kan kontrollera låsen via appen och en smart telefon, exempelvis för att öppna och låsa dörren oavsett var de själva befinner sig. På så sätt kan de ge ut tillfälliga nycklar till kortvariga gäster, hantverkare eller budfirmor. Systemet sänder också notiser via appen Tmpl om någon annan försöker ta sig in i lägenheten.