Avy och Tmpl har gått samman för att skapa Nordens ledande boendeapp och Tenant Experience platform.

I över 6 år har Tmpl utvecklat teknik anpassat för människan och hemmet. 
Nu går Tmpl samman med Avy och nya företagsnamnet blir Avy-Tmpl. 
Nytt namn – men med samma engagemang, hjärta och vision.

Avy-Tmpls kombinerade plattform medför det bredaste produktutbudet i Norden och en komplett erbjudande för fastighetsägare och boende. Tillsammans med våra kunder, medarbetare och samarbetspartners, ser vi fortsatt fram emot att jobba med visionen att leda utvecklingen mot smartare och mer hållbara bostäder.

Stäng Läs hela pressmeddelandet

Nu finns version 1.0 av appen Tmpl tillgänglig för både iPhone och Android. Du som bor i en fastighet som är uppkopplad mot Tmpl kan nu ladda ner appen från Apples App Store och Google Play i din smarta telefon, och börja använda alla funktioner. Bland nyttorna med Tmpl finns mätning av el- och vattenförbrukning i varje lägenhet, plus en plattform för att dela resurser, köpa och sälja prylar samt kommunicera grannar emellan.

Flera bostadsfastigheter utvecklade av Rosendal Fastigheter är utrustade med Tmpl. Systemet är också möjligt att licensiera för andra fastighetsutvecklare och bostadsföretag. Om din fastighet ännu inte är Tmpl-uppkopplad är du välkommen att höra av dig för att få veta mer om hur du också kan få tillgång till lösningen med alla dess miljösmarta funktioner.