Vi söker dig som är vass inom Operations/DevOps. Läs mer här.
close

En app för din bostadsrättsförening

Tmpl är en mobilapp som samlar allt som har med boendet att göra på ett och samma ställe. Appen förenklar kontakten mellan föreningens medlemmar, underlättar styrelsens arbete, gör det enklare att leva hållbart och möjliggör besparingar för föreningen. Här kan du läsa om de mest omtyckta funktionerna.

Få Tmpl Premium kostnadsfritt för alltid – registrera din förening före den 31 oktober 2019!

Registrera din förening

Informera, bjud in,
föreslå och rösta

Flödet ersätter lappen i trapphuset och är föreningens eget sociala forum där du kan informera om viktiga händelser, bjuda in till möten, göra omröstningar eller lägga upp något du vill köpa eller sälja. Här kan du även få löpande information om din förbrukning av energi och vatten.

Flödet

Alla viktigheter samlade
på ett och samma ställe

Som en bopärm fast rymligare och mer överskådlig. Appen samlar all information som hör till boendet, inklusive de där manualerna som du aldrig hittar när de väl behövs. Här kan du även finna instruktionsfilmer och skötselråd. Skulle du flytta förs all information smidigt vidare till nästa ägare.

Bibliotek

Felanmäl – ta en bild och skicka till fastighetsvärden

En tvättmaskin som inte sköljer, en dörr som inte går igen eller något som inte känns bra kring ditt boende. Via appen kan du och andra boende enkelt rapportera vad som behöver åtgärdas och skicka till den som är ansvarig.

Rapportering

Beställ service och betala direkt i appen

I appen kan du beställa olika typer av varor och tjänster—  det kan till exempel vara beställning av mat, tjänster som städ eller hundrastning, eller annat som gör ditt boende enklare. Betala via Swish direkt i appen eller på annat lämpligt sätt.

Service

Boka tvättstugan, parkeringen, grillen med mera

Appen kan användas för bokning/delning av föreningens gemensamma resurser men du som boende kan även dela egna saker som gör livet enklare för andra grannar.
Bokningar synkar så klart med mobilens egen kalenderfunktion.

Delning

Viktiga kontakter – styrelsen, fastighetsvärd med flera

Via appen kan de boende enkelt komma i kontakt med medlemmar i styrelsen eller andra viktiga funktioner i er förening. Det kan så klart även vara företag som ni behöver komma i kontakt med om något händer.

Kontakter

Tmpl Basic

Vår basversion innehåller det ni behöver för att digitalisera er förening redan idag, helt utan abonnemangskostnader. Så lämna krånglet bakom er och möt en enklare och roligare vardag.

 • Flöde keyboard_arrow_down
 • Service (kommer snart) keyboard_arrow_down
 • Rapportering keyboard_arrow_down
 • Bibliotek keyboard_arrow_down
 • Max 2 delningsresurser keyboard_arrow_down
 • Web administration keyboard_arrow_down
 • Max 50 bostäder keyboard_arrow_down

Tmpl Premium

Med Tmpl Premium får du alla tjänster och lösningar som du hittar i vår basversion och mycket mer därtill. Obegränsat antal användare och alltid de allra senaste nyheterna i appen direkt när de finns tillgängliga.

JUST NU!
Kostnadsfritt för alltid om du registrerar din förening före 31 oktober 2019. Ordinarie pris: 16 kr / lägenhet / månad

 • Flöde keyboard_arrow_down
 • Service (kommer snart) keyboard_arrow_down
 • Rapportering keyboard_arrow_down
 • Bibliotek keyboard_arrow_down
 • Obegränsad delning keyboard_arrow_down
 • Web administration keyboard_arrow_down
 • Obegränsat antal bostäder keyboard_arrow_down
 • Länkning keyboard_arrow_down
 • Kontakter keyboard_arrow_down
 • Egen logotyp och bakgrundsbild keyboard_arrow_down

Användarvillkor

Gäller föreningar som registreras i Tmpl Premium före den 31 oktober 2019

Produkten är gratis för dig och ditt personliga, icke-kommersiella bruk. För kund som registrerar sig för Tmpl Basic uteblir licenskostnaderna för all framtid. För kund som registrerar sig för Tmpl Premium före den 31 oktober 2019 uteblir licenskostnaderna för all framtid. Kund som registrerar sig för Tmpl Premium efter den 31 oktober 2019 förbehåller sig Tmpl rätten att ta ut licenskostnad. Tmpl förbehåller sig rätten att när som helst och oavsett anledning, ändra eller återkalla produkten. Vidare förbehåller sig Tmpl rätten att erbjuda ny funktionalitet till såväl Tmpl Premium som Tmpl Basic, och denna funktionalitet kan antingen vara kostnadsfri eller avgiftsbelagd. Dock har kunden alltid möjlighet att för avgiftsbelagd funktionalitet välja om den nya funktionaliteten skall nyttjas eller ej.

Registrera din förening i fyra enkla steg

Att digitalisera din förening är enkelt. Behöver du hjälp längs vägen? Kontakta oss, så hjälper vi dig!

 1. Hitta din förening
 2. Fyll i kontaktinformationen
 3. Bjud in dina grannar
 4. Ladda ner appen

Registrera din förening

Vi är Tmpl

Tmpl startades med en vision om att göra det enklare för människor att bo, arbeta och leva – oavsett om det handlar om grannar, medarbetare, hyresgäster eller medborgare.

Se filmen play_circle_outline

Vad vi gör

Med digitala lösningar förenklar vi kommunikation och gör våra bostäder, arbetsplatser, grannskap och städer tryggare, trevligare och mer hållbara.

Se filmen play_circle_outline

Samfällighet | Villaförening | Vägförening

Fyll i din e-post så kontaktar vi dig: