På Bravida Bostad är vi specialiserade på bostäder, både nybyggnation och ROT. För att kunna leverera det bästa slutresultaten till er som bor i lägenheterna har vi en helhetslösning för installationerna med el, vs, ventilation och styr.

På Bravida jobbar vi med fastigheters livgivande funktioner genom att förse människor som bor i lägenheterna med frisk luft, rent vatten, rätt belysning, smarta lås och säker elförsörjning genom våra installationer. Genom samarbetet med Tmpl får vi chans att bidra med vårt tekniska kunnande samtidigt som Tmpl hjälper oss att ligga i framkant på denna nya teknik som vi tror är framtiden. Genom samarbetet med Tmpl ger vi fastigheter ännu mer liv.

När vi installerar Tmpls utrustning för smarta hem kommer hemmen upplevas bekvämare samtidigt som vi gör det lättare att leva miljövänligt genom möjligheten att följa upp förbrukningen av vatten och el i realtid.

Bravida Bostad var med och installerade elen i det prisbelönade bostadsprojektet Inspiration Rosendal där Tmpls lösningar är med att skapa ett bättre liv för de boende i bostadsrättsföreningen.
Fredrik Mattsson, avdelningschef, Bravida Bostad, Henrik Svanqvist, VD, Tmpl och Johan Brodin, Regionchef Bravida Region Uppland

Kontakta Bravida Bostad:
Fredrik Mattsson, avdelningschef, 018-65 00 57
fredrik.mattsson@bravida.se