Avy och Tmpl har gått samman för att skapa Nordens ledande boendeapp och Tenant Experience platform.

I över 6 år har Tmpl utvecklat teknik anpassat för människan och hemmet. 
Nu går Tmpl samman med Avy och nya företagsnamnet blir Avy-Tmpl. 
Nytt namn – men med samma engagemang, hjärta och vision.

Avy-Tmpls kombinerade plattform medför det bredaste produktutbudet i Norden och en komplett erbjudande för fastighetsägare och boende. Tillsammans med våra kunder, medarbetare och samarbetspartners, ser vi fortsatt fram emot att jobba med visionen att leda utvecklingen mot smartare och mer hållbara bostäder.

Stäng Läs hela pressmeddelandet

Appen Tmpl är en miljövänlig och smidig kontaktkanal grannar emellan, men också en smidig länk mellan de boende och alla serviceinrättningar i bostadsområdet. Restauranger, gym och butiker kopplas upp mot Tmpl, och de boende kan boka, beställa och handla direkt från sin egen mobil.

Den som till exempel vill köpa hämtmat öppnar Tmpl-appen i telefonen, och beställer online med några enkla knapptryck.

– Det är mycket smidigare för våra kunder än att ringa, säger Zhina Bergström, som driver Rosendals sushi.
– Det säger pling i vår app i restaurangen när beställningen kommer. Vi skickar snabbt ett kvitto till kunden med besked om vilken tid maten är klar för avhämtning, så att de inte behöver stå och vänta.

Serviceutbudet i Rosendal växer snabbt i takt med att allt fler boende flyttar in. I april 2017 kommer ICA Nära att öppna en ny butik som ska vara miljösmart i alla led. Det kommer till exempel att gå att beställa direkt ur butikens sortiment via appen Tmpl. Johan Schartau är en erfaren livsmedelshandlare som tidigare bland annat drivit ICA-butiker i Sävja och Knivsta. Nu blir han föreståndare för den nya butiken i Rosendal och ser fram emot att lära känna sina blivande kunder.

– Kundkontakten är bland det roligaste jag vet, och jag vill gärna ha hjälp av mina blivande kunder att hitta rätt i sortimentet, vad de helst vill kunna köpa, säger Johan Schartau, och betonar att ekologiska och närodlade produkter ska få ta stor plats.

Men inte bara maten ska vara grön och hållbar. Hela butiken ska orsaka så lite klimatpåverkan som möjligt.

– Hela Rosendalsområdet andas hållbarhet, och vårt ansvar för hållbarhet visar sig också i form av den teknik vi använder. ICA Nära Rosendal ska självklart ha miljövänliga kylar, frysar och belysning, en klok sophantering och minimalt matsvinn, säger Johan Schartau.

SEB USIF Arena är hem för Uppsala Studenters Idrottsförening, och ligger i hjärtat av Rosendal. Fem tennisbanor, squashbana och gym är något av det som ryms i den 8 000 kvadratmeter stora arenan, som också innehåller restaurang, ett salt-spa och kontor. Mycket av aktiviteterna riktas mot barn och unga, men träningssugna i alla åldrar är välkomna. Det vackert böljande taket på arenan är täckt av ett lager av växten sedum, så taket klimatkompenserar koldioxid lika effektivt som 750 träd.

Idag går det att boka tennis- och padeltider via Tmpl, berättar Rikard Wendt. Han är ställföreträdande verksamhetschef USIF Arena, och planerar nu hur fler aktiviteter på USIF Arena ska gå att boka via appen.

– Det blev snabbt väldigt populärt när vi lanserade möjligheten att boka tider för padel och tennis hemifrån, och jag ser gärna att vi utökar. I nästa steg kan vi kanske göra det möjlighet att boka en plats på någon av våra gruppträningar eller tid med en personlig tränare via Tmpl, säger Rikard Wendt.