Våra servrar är nu uppe igen med en begränsning efter ett driftstopp. Som en försiktighetsåtgärd har vi medvetet stängt av pushnotiser i appen. 

Tmpls funktioner gör vardagen lite enklare, tryggare och mer hållbar

Kommunicera och informera

Flöde

Ett socialt flöde där man som hyresvärd, boende, styrelse och medarbetare kan informera och kommunicera. Användarna kan bidra till den lokala delningsekonomin genom att köpa, sälja, låna och byta saker i Flödet.

Bibliotek

Alla dokument, bilder och filmer som har med boendet eller arbetsplatsen att göra, samlade på ett ställe. Det kan till exempel vara manualer eller skötselinstruktioner.

Kontakter

Kontaktuppgifter till företag och personer man kan behöva komma i kontakt med angående boendet, fastigheten eller kvarteret.

Funktioner för en smidigare och mer hållbar vardag

Tmpl-plattformen innehåller funktioner som gör det enkelt att boka tillgängliga resurser och hålla energiförbrukningen nere. På så sätt är det också enklare att bidra till en mer hållbar framtid.

Kontakta oss

Delningar

En bokningskalender för gemensamma resurser som tvättstuga, övernattningslägenhet eller konferensrum. Användare kan lägga upp privata resurser som då kan bokas av andra.

Förbrukning

Monitorering av el- och vattenförbrukning med möjlighet att jämföra med andra.

Rapportering

Ett enkelt sätt att felanmäla något som behöver åtgärdas. E-post, integration mot befintligt system eller länk till webbplats kan användas.

Unika erbjudanden och ekonomisk översikt

Som slutanvändare kan man ta del av ett urval av erbjudanden från olika leverantörer och enkelt överblicka betalningar man gjort via plattformen.

/Läs mer om att bli partner med Tmpl

Tjänster

Ett boende- eller kontorsrelaterat tjänsteutbud från leverantörer som fastighetsbolagen och Tmpl har avtal med. Det kan vara allt från försäkring  och städning till  hemleveranser och hantverkstjänster.

Plånboken

En översikt av olika inköp under en period och möjlighet att välja betalsätt.