Våra servrar är nu uppe igen med en begränsning efter ett driftstopp. Som en försiktighetsåtgärd har vi medvetet stängt av pushnotiser i appen. 

Det nya digitala ekosystemet anpassat för fastighetsbranschen.

Ingen verksamhet eller IT-landskap fungerar isolerat. Därför är det självklart för oss på Tmpl att jobba med integrerade tekniska samarbeten och partners. Det handlar om att varje part gör det de är bäst på. Tillsammans skapar vi ett starkt digitalt ekosystem som öppnar upp för nya möjligheter i fastighetsbranschen.

Kontakta oss för mer information

Vår plattform är anpassad för smidiga systemintegrationer.

Vårt mål är att aldrig skapa inlåsningar – välj det bästa från vår plattform och fortsätt använda dina system som du vill.

SSO – en inloggning 
för alla tjänster

Vi förenklar användarens resa mellan vårt och ert system genom SSO-integrationer, 
Single Sign-On.

API – hämta och lämna data smidigt

Med hjälp av branschstandarder som FastAPI och RealEstateCore kan vi få våra system att prata med varandra via API-integrationer.

SDK – er funktionalitet integreras

För djupgående och sömlös integration där användar-
upplevelsen står i fokus använder vi våra samarbetspartners SDK.

RealEstateCore – ett gemensamt språk för fastigheter.

Vårt Tmpl API följer branschstandarden RealEstateCore. Enkelt förklarat vi får dina och våra system att prata med varandra.

Tmpls plattform bygger på samarbeten och smarta integrationer. Här är några av våra senaste samarbeten:

Parakey

En digital fastighet är inte bara effektivare 
– den möjliggör nya tjänster och intäkter.

Boende och kontorshyresgäster använder idag fastigheter för att bo, jobba och handla. I praktiken handlar det ju självklart inte bara om att de utnyttjar en yta, de bjuder hem läxhjälp till sina barn, tränar, handlar mat, hämtar ut paket och lyssnar på musik.

De köper helt enkelt tjänster utöver deras hyra eller avgift. Tjänsteleverantörer finns därför självklart också som en integrerad del av Tmpls plattform.

Läs mer om Tmpls tjänsteleverantörer

Vi är glada att inleda detta långsiktiga samarbete tillsammans med Tmpl där vi fundamentalt förändrar sättet man i framtiden betalar sin hyra på. Det är ett viktigt partnerskap för Klarna då det är första gången som vi ger oss in i fastighetssegmentet och det öppnar upp stora möjligheter för ytterligare tjänster i framtiden.
Joakim Lundberg
Sverigechef, Klarna.

Vill du veta mer? Kontakta Mattias Labraaten så kan han svara på alla frågor gällande partnerskap och systemintegrationer.

Mattias Labraaten
Transformation Manager

mattias.labraaten@tmpl.se
+46 73 046 16 87