Avy och Tmpl har gått samman för att skapa Nordens ledande boendeapp och Tenant Experience platform.

I över 6 år har Tmpl utvecklat teknik anpassat för människan och hemmet. 
Nu går Tmpl samman med Avy och nya företagsnamnet blir Avy-Tmpl. 
Nytt namn – men med samma engagemang, hjärta och vision.

Avy-Tmpls kombinerade plattform medför det bredaste produktutbudet i Norden och en komplett erbjudande för fastighetsägare och boende. Tillsammans med våra kunder, medarbetare och samarbetspartners, ser vi fortsatt fram emot att jobba med visionen att leda utvecklingen mot smartare och mer hållbara bostäder.

Stäng Läs hela pressmeddelandet

Det nya digitala ekosystemet anpassat för fastighetsbranschen.

Ingen verksamhet eller IT-landskap fungerar isolerat. Därför är det självklart för oss på Tmpl att jobba med integrerade tekniska samarbeten och partners. Det handlar om att varje part gör det de är bäst på. Tillsammans skapar vi ett starkt digitalt ekosystem som öppnar upp för nya möjligheter i fastighetsbranschen.

Kontakta oss för mer information

Vår plattform är anpassad för smidiga systemintegrationer.

Vårt mål är att aldrig skapa inlåsningar – välj det bästa från vår plattform och fortsätt använda dina system som du vill.

SSO – en inloggning för alla tjänster

Vi förenklar användarens resa mellan vårt och ert system genom SSO-integrationer, Single Sign-On.

API – hämta och lämna data smidigt

Med hjälp av branschstandarder som FastAPI och RealEstateCore kan vi få våra system att prata med varandra via API-integrationer.

SDK – er funktionalitet integreras

För djupgående och sömlös integration där användar-upplevelsen står i fokus använder vi våra samarbetspartners SDK.

RealEstateCore – ett gemensamt språk för fastigheter.

Tmpl följer den globala branschstandarden RealEstateCore – ett gemensamt språk för fastighetsbranschen i Sverige. Genom att följa branschstandarden öppnas möjligheten för fastighetsägare att ansluta sina byggnader med nya tjänster i stor skala och inte behöva oroa sig för byggnads- eller teknologispecifika implementeringsdetaljer och format. Tmpl följer RealEstateCore-ontologin för att underlätta för andra systemleverantörer i fastighetsbranschen som följer denna standard att integrera med vår plattform.

Läs mer om RealEstateCore 

Vi är glada att inleda detta långsiktiga samarbete tillsammans med Tmpl där vi fundamentalt förändrar sättet man i framtiden betalar sin hyra på. Det är ett viktigt partnerskap för Klarna då det är första gången som vi ger oss in i fastighetssegmentet och det öppnar upp stora möjligheter för ytterligare tjänster i framtiden.
Joakim Lundberg
Sverigechef, Klarna.