Vi letar efter utvecklare som vill ha inspirerande uppgifter i en föränderlig värld
close

Karriär

Tmpl Solutions AB är en av Sveriges ledande aktörer inom proptech. Vårt mål är att göra vardagen för våra kunder och deras kunder enklare, bättre och mer hållbar genom att använda digitaliseringens möjligheter. Varje dag utmanar vi oss själva att tänka i nya banor och ingen vecka är den andra lik. Söker du också inspirerande arbetsuppgifter i en föränderlig värld och vill vara med och forma människors framtid i relation till deras boende eller arbete? Har du dessutom gedigna erfarenheter inom programmering, systemvetenskap, datavetenskap eller motsvarande? Tycker du om att jobba i ett lag men kan stå på egna ben när det behövs? Hör av dig i så fall. För vem vet, kanske är Tmpl ett företag som kan förverkliga dina drömmar.

Skicka spontanansökan

Vi söker utvecklare

Vi behöver stärka upp vårt utvecklarteam för att fortsätta att revolutionera människors vardagsliv.

Är du en strukturerad och engagerad utvecklare med god samarbetsförmåga som vill vara med och forma morgondagens proptech-lösningar? Värdesätter du precis som oss att arbeta agilt och tror på frihet under ansvar?

Hos oss blir du inte bara betydelsefull i utvecklingen av våra produkter utan också en viktig del av ett snabbt växande tech-bolag i en av Europas mest expansiva regioner.

Vi sitter i en helt nyrenoverad kontorsmiljö beläget i anrika byggnader alldeles intill Botaniska trädgården i Uppsala. Hos oss trivs du som vill arbeta med utveckling av den senaste tekniken och med system i branschens absoluta framkant. Vi strävar efter en företagskultur präglad av samarbete och kunskapsutbyten och vill skapa en miljö med högt i tak som uppmuntrar till nya idéer och välkomnar mångfald.

Vill du bli en av oss? Har du frågor och vill veta mer? Tveka inte att höra av dig. Du når oss på jobb@tmpl.se

Vi är Tmpl

Tmpl startades med en vision om att göra det enklare för människor att bo, arbeta och leva – oavsett om det handlar om grannar, medarbetare, hyresgäster eller medborgare.

Se filmen play_circle_outline

Vad vi gör

Med digitala lösningar förenklar vi kommunikation och gör våra bostäder, arbetsplatser, grannskap och städer tryggare, trevligare och mer hållbara.

Se filmen play_circle_outline

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i din e-post här så hör vi av oss: