Avy och Tmpl har gått samman för att skapa Nordens ledande boendeapp och Tenant Experience platform.

I över 6 år har Tmpl utvecklat teknik anpassat för människan och hemmet. 
Nu går Tmpl samman med Avy och nya företagsnamnet blir Avy-Tmpl. 
Nytt namn – men med samma engagemang, hjärta och vision.

Avy-Tmpls kombinerade plattform medför det bredaste produktutbudet i Norden och en komplett erbjudande för fastighetsägare och boende. Tillsammans med våra kunder, medarbetare och samarbetspartners, ser vi fortsatt fram emot att jobba med visionen att leda utvecklingen mot smartare och mer hållbara bostäder.

Stäng Läs hela pressmeddelandet

Bli en Tmplare och följ med på en spännande resa.

Tmpl är ett snabbväxande bolag med unik kompetens och stort hjärta. Vi gillar när det går snabbt och när vi lyckas med det omöjliga. Vi är en av Sveriges ledande aktörer inom Proptech och vi slutar aldrig utmanar oss själva med att tänka i nya banor. Vi digitaliserar platser för bättre upplevelser och skapar affärsnytta på riktigt. På köpet får du även jobba med Uppsalas härligaste gäng.

 

Lediga jobb

Just nu har vi inga lediga jobb, men vem vet, kanske är Tmpl ett företag som kan förverkliga dina drömmar. Skicka in en spontanansökan till career@avytmpl.com och berätta mer om dig själv och varför du vill jobba på Tmpl.

Vi är Tmpl

Tmpl startades med en vision om att göra det enklare för människor att bo, arbeta och leva – oavsett om det handlar om grannar, medarbetare, hyresgäster eller medborgare.

/Se filmen

Vad vi gör

Med digitala lösningar förenklar vi kommunikation och gör våra bostäder, arbetsplatser, grannskap och städer tryggare, trevligare och mer hållbara.

/Se filmen