Jobba hos oss på Tmpl

 

Tmpl Solutions AB är en av Sveriges ledande aktörer inom PropTech. Vårt mål är att göra vardagen för våra kunder och deras kunder enklare, bättre och mer hållbar genom att använda digitaliseringens möjligheter. Varje dag utmanar vi oss själva att tänka i nya banor och ingen vecka är den andra lik. Söker du också inspirerande arbetsuppgifter i en föränderlig värld och vill vara med och forma människors framtid? Tycker du om att jobba i ett lag men kan stå på egna ben när det behövs? Hör av dig i så fall. För vem vet, kanske är Tmpl ett företag som kan förverkliga dina drömmar. Skicka in en spontanansökan till jobb@tmpl.se och berätta mer om dig själv och varför du vill jobba på Tmpl. Hoppas vi hörs snart!

Lediga jobb

Vi är Tmpl

Tmpl startades med en vision om att göra det enklare för människor att bo, arbeta och leva – oavsett om det handlar om grannar, medarbetare, hyresgäster eller medborgare.

/Se filmen

Vad vi gör

Med digitala lösningar förenklar vi kommunikation och gör våra bostäder, arbetsplatser, grannskap och städer tryggare, trevligare och mer hållbara.

/Se filmen