Avy och Tmpl har gått samman för att skapa Nordens ledande boendeapp och Tenant Experience platform.

I över 6 år har Tmpl utvecklat teknik anpassat för människan och hemmet. 
Nu går Tmpl samman med Avy och nya företagsnamnet blir Avy-Tmpl. 
Nytt namn – men med samma engagemang, hjärta och vision.

Avy-Tmpls kombinerade plattform medför det bredaste produktutbudet i Norden och en komplett erbjudande för fastighetsägare och boende. Tillsammans med våra kunder, medarbetare och samarbetspartners, ser vi fortsatt fram emot att jobba med visionen att leda utvecklingen mot smartare och mer hållbara bostäder.

Stäng Läs hela pressmeddelandet

Appen

Appen är hjärtat i Tmpls plattform. Den består av en rad funktioner som syftar till att göra vardagen enklare, tryggare och mer hållbar.

Appen är utvecklad för både iOS och Android, och vänder sig till slutanvändare, dvs. boende, medarbetare och medborgare.

Läs mer om våra funktioner

Administrationsverktyget
Tmpl Manager

Tillsammans med appen levererar vi ett webbaserat administrationsverktyg som vänder sig till administratörer och kommunikatörer hos våra kunder, men även till tjänsteleverantörer och förvaltare.

Med administrationsverktyget kan våra kunder administrera plattformen och få en översikt av samtliga communities (en eller flera adresser kan knytas ihop till ett community vars användare har tillgång till samma funktioner och innehåll i plattformen) inom sin White Label. Vi utvecklar kontinuerligt administrationsverktyget för att det ska vara så användarvänligt som möjligt.

Entrédisplayen

Som komplement till appen erbjuder Tmpl möjligheten att beställa entrédisplayer med tillhörande ram. Entrédisplayen riktar sig huvudsakligen till boende och medarbetare som inte har en smartphone, men som ändå vill ta del av plattformens innehåll.

Displayen visar användarregister, kollektivtrafik från närliggande hållplatser, veckans väder och valda delar av kommunikationsflödet i appen. På entrédisplayen finns också möjlighet för användarna att boka gemensamma resurser.

Den information som visas på entrédisplayen uppdateras via samma administrationsverktyg som appen.

Vill du veta mer och få en kostnadsfri demo? Kontakta Magnus Wretbring, han kan svara på alla dina frågor gällande våra Entrédisplayer.

Magnus Wretbring
Head of Business Development

magnus@tmpl.se
+46 709 42 72 50