Är du vår nästa techstjärna och problemlösare? Sök tjänsten som systemarkitekt på Tmpl här.

Appen

Appen är hjärtat i Tmpls plattform. Den består av en rad funktioner som syftar till att göra vardagen enklare, tryggare och mer hållbar.

Appen är utvecklad för både iOS och Android, och vänder sig till slutanvändare, dvs. boende, medarbetare och medborgare.

Läs mer om våra funktioner

Administrationsverktyget
Tmpl Manager

Tillsammans med appen levererar vi ett webbaserat administrationsverktyg som vänder sig till administratörer och kommunikatörer hos våra kunder, men även till tjänsteleverantörer och förvaltare.

Med administrationsverktyget kan våra kunder administrera plattformen och få en översikt av samtliga communities (en eller flera adresser kan knytas ihop till ett community vars användare har tillgång till samma funktioner och innehåll i plattformen) inom sin White Label. Vi utvecklar kontinuerligt administrationsverktyget för att det ska vara så användarvänligt som möjligt.

Entrédisplayen

Som komplement till appen erbjuder Tmpl möjligheten att beställa entrédisplayer med tillhörande ram. Entrédisplayen riktar sig huvudsakligen till boende och medarbetare som inte har en smartphone, men som ändå vill ta del av plattformens innehåll.

Displayen visar användarregister, kollektivtrafik från närliggande hållplatser, veckans väder och valda delar av kommunikationsflödet i appen. På entrédisplayen finns också möjlighet för användarna att boka gemensamma resurser.

Den information som visas på entrédisplayen uppdateras via samma administrationsverktyg som appen.