Vi söker dig som är vass inom Operations/DevOps. Läs mer här.
close

En plattform för kontorets behov

Tmpl är en mobil plattform som hanterar hyresgästernas behov i den kommersiella fastigheten på ett och samma ställe. Plattformen förenklar kommunikationen med hyresgästerna och möjliggör att deras behov kan mötas på ett bättre sätt. Exempel på funktionalitet är hantering av passagelösningar, resursbokningar, felanmälningar och möjlighet att erbjuda hyresgästerna servicetjänster och mycket mer. Vi utvecklar löpande nya lösningar och kan även erbjuda en skräddarsydd design.

Vill du bli kontaktad för mer information? Fyll i din e-post så hör vi av oss!

Informera och kommunicera

Snabb och smidig kommunikation mellan hyresvärd och hyresgäst.

Flödet

Felanmäl – fota och skicka till fastighetsvärden

En dörr som inte går igen, en lampa som inte lyser eller en rulltrappa som inte rullar. Via appen kan hyresgäster enkelt felanmäla vad som behöver åtgärdas.

Rapportering

Beställ service och betala direkt i appen

I appen kan man beställa olika typer av varor och tjänster—  det kan till exempel vara beställning av mat, tjänster som städ eller transport, eller annat som gör arbetsdagen enklare. Betalas via Swish direkt i appen eller på annat lämpligt sätt.

Service

Boka konferensrum, parkering med mera

Bokning av resurser som konferensrum, parkering eller något annat som tillhandahålls av hyresvärden. Bokningar synkar så klart med mobilens egen kalenderfunktion.

Delning

Vi är Tmpl

Tmpl startades med en vision om att göra det enklare för människor att bo, arbeta och leva – oavsett om det handlar om grannar, medarbetare, hyresgäster eller medborgare.

Se filmen play_circle_outline

Vad vi gör

Med digitala lösningar förenklar vi kommunikation och gör våra bostäder, arbetsplatser, grannskap och städer tryggare, trevligare och mer hållbara.

Se filmen play_circle_outline

Vill du att vi kontaktar dig?
Fyll i din e-post här så hör vi av oss: