Avy och Tmpl har gått samman för att skapa Nordens ledande boendeapp och Tenant Experience platform.

I över 6 år har Tmpl utvecklat teknik anpassat för människan och hemmet. 
Nu går Tmpl samman med Avy och nya företagsnamnet blir Avy-Tmpl. 
Nytt namn – men med samma engagemang, hjärta och vision.

Avy-Tmpls kombinerade plattform medför det bredaste produktutbudet i Norden och en komplett erbjudande för fastighetsägare och boende. Tillsammans med våra kunder, medarbetare och samarbetspartners, ser vi fortsatt fram emot att jobba med visionen att leda utvecklingen mot smartare och mer hållbara bostäder.

Stäng Läs hela pressmeddelandet

Framtidens digitala fastigheter

Se hur framgången med Tmpl ser ut.

Våra kunder, fastighetsbolag som befinner sig på olika platser i världen och med olika storlekar på fastighetsbeståndet, använder idag Tmpl för att stärka sin digitala närvaro, förbättra driftnettot och stärka hållbarheten. Läs de verkliga framgångsberättelserna om hur olika fastighetsbolag formar framtidens digitala fastigheter, med hjälp av vår plattform.

Läs mer om Tmpl   Tmpls plattform förenklar vardagen 

 

Index Residence

Index Residence, som har haft Tmpls boendeapp sedan juli 2019 och har skapat en fin gemenskap och stark granndialog, tack vare appen. Idag loggar 73% av användarna in minst en gång per dag och för flera boende är appen den självklara digitala mötesplatsen.

Läs mer om Index Residence

Wallenstam

Wallenstam har använt Tmpls plattform i över tre år och genomför idag en digitaliseringsresa. Läs mer om hur Tmpls plattform förverkligar det digitala trapphuset och hur de har fått en förbättrad förvaltningskvalitet och avsevärd minskad administration.

Läs mer om Wallenstam

Oscar Properties

Oscar Properties såg tidigt ett behov av att hitta ett effektivt sätt att kommunicera med sina kunder. Tmpls digitala plattform skulle göra det enkelt att kommunicera och även addera värde till bostadsutvecklarens portfolio.

Läs mer om Oscar Properties

Rosendal Fastigheter

Rosendal Fastigheter såg tidigt ett behov av ett digitalt verktyg som grannar kan använda för att lära känna och komma närmare varandra. Uppsalabolaget var därmed först ut med att koppla upp sina fastigheter med appen.

Läs mer om Rosendal Fastigheter

Vi är betrodda av några av de främsta fastighetsaktörerna i Sverige.

Vasakronan
Bostadsbolaget
Familjebostäder
Gårdstensbostäder
Poseidon
Wallenstam
MKB
Oscar Properties
Tele2
Hufvudstaden
Stena Fastigheter
Rosendal Fastigheter
Wästbygg
Blooc
Tosito
Index Residence
Lindbäcks
Kudu
Genova