Vi söker dig som är vass inom Operations/DevOps. Läs mer här.
close

Våra kunder

En stor del av intresset för digitalisering i fastighetsmarknaden har sin grund i att det medför såväl ökat kundvärde som minskade förvaltningskostnader. Idag växer intresset snabbt för digitala lösningar som ökar effektivitet i förvaltning och som erbjuder tilläggstjänster till boende eller hyresgäster. Tmpl arbetar strategiskt med de ledande aktörerna inom den kommersiella fastighetsmarknaden men också med stora allmännyttiga och privata aktörer på bostadsmarknaden. Dessutom arbetar vi med ekonomiska förvaltare och enskilda bostadsrättsföreningar, antingen direkt eller genom strategiska samarbeten. Men oavsett vem som är vår kund så är målet alltid att göra livet lite enklare för dig som bor, arbetar och lever i staden.

Vi är Tmpl

Tmpl startades med en vision om att göra det enklare för människor att bo, arbeta och leva – oavsett om det handlar om grannar, medarbetare, hyresgäster eller medborgare.

Se filmen play_circle_outline

Vad vi gör

Med digitala lösningar förenklar vi kommunikation och gör våra bostäder, arbetsplatser, grannskap och städer tryggare, trevligare och mer hållbara.

Se filmen play_circle_outline

Vill du att vi kontaktar dig?
Fyll i din e-post här så hör vi av oss: