Avy och Tmpl har gått samman för att skapa Nordens ledande boendeapp och Tenant Experience platform.

I över 6 år har Tmpl utvecklat teknik anpassat för människan och hemmet. 
Nu går Tmpl samman med Avy och nya företagsnamnet blir Avy-Tmpl. 
Nytt namn – men med samma engagemang, hjärta och vision.

Avy-Tmpls kombinerade plattform medför det bredaste produktutbudet i Norden och en komplett erbjudande för fastighetsägare och boende. Tillsammans med våra kunder, medarbetare och samarbetspartners, ser vi fortsatt fram emot att jobba med visionen att leda utvecklingen mot smartare och mer hållbara bostäder.

Stäng Läs hela pressmeddelandet

Oscar Properties

Oscar Properties såg tidigt ett behov av att hitta ett effektivt sätt att kommunicera med sina kunder.

En app och digital plattform skulle göra det enkelt att kommunicera för Oscar Properties bostadsägare och som även skulle addera ett mervärde till bostadsutvecklarens kärnprodukt. I början av 2018 började de koppla upp bostadsrättsföreningar mot Tmpls plattform, som de boende har tillgång till genom deras egna app OP World.

“Genom att kunna erbjuda våra boende värdeskapande mertjänster ser vi att kundnöjdheten med oss som bostadsutvecklare ökar. Då vi samtidigt kan dra ned på våra administrations- och förvaltningsresurser genom ökad effektivisering kommer Tmpl att utgöra en viktig del av vår verksamhet framöver.”

Oscar Properties erbjuder sina boende ett brett utbud av tjänster. Allt från hemstädning till hälsa, träning och livsmedel finns i den integrerade tjänsteportalen i boendeappen.

En ytterligare funktion som har varit väldigt populär är Förbrukningsmodulen, som mäter alla boendes el- och vattenförbrukning i huset. Det har lett till minskad elförbrukning, lägre kostnader för alla boende och mindre påverkan på klimatet. För Oscar Properties har det märkts störst skillnad på pappersförbrukningen. Under ett år har förbrukningen minskat med 3 690 kg, till följd av digitalisering av dokument i appen.

En ytterligare tydlig skillnad som märks efter utrullningen av appen, är att den sociala sammanhållningen bland grannarna har ökat. Det har i sin tur gjort att förvaltning och kundtjänst har avlastats och kunnat lägga fokus på fler värdeskapande mertjänster.

3 690 kg

Under ett år minskade pappersförbrukningen till nyinflyttade med 3 690 kg, till följd 
av digitaliseringen och användandet 
av Tmpls app.

Flödet

Den populäraste funktionen i appen är flödet, där grannar kan kommunicera med varandra och snabbt få information från styrelsen.