Rosendal Fastigheter

Rosendal Fastigheter såg redan 2015 behovet av ett verktyg som grannar kan använda för att lära känna och komma närmare varandra

Med det sociala flödet i fokus var Uppsalabolaget först ut med att koppla upp fastigheter till Tmpl-plattformen, som de boende idag har tillgång till genom White Label-appen RF Home.

/Läs mer om RF Home

Flödet

Här lär man känna sina grannar, byter tjänster och slipar på grannsamverkan. Det skapar trygghet och gemenskap.

Förbrukningsmätning

Den totala förbrukningen av el och vatten i en fastighet har minskat med upp till 8 %.

Tjänster

Möjligheten att beställa varor och tjänster i appen är något som är direkt är kopplat till Rosendal Fastigheters kundnöjdhet då den fyller en viktigt funktion i en förenklad vardag för användarna.

Förvaltning

Under ett år sågs närmare 300 ärenden där boende i en fastighet med 344 lägenheter hjälpte varandra att lösa problem istället för att en fastighetsskötare behövde rycka ut.

Med appen får du tillgång till massor av smarta lösningar som gör livet enklare, bekvämare och roligare. Men det jag gillar mest är att appen för människor närmare varandra och främjar grannsamverkan. I Sverige lever många människor i ensamhet. Med hjälp av appen sänker vi tröskeln och det blir enklare att möten uppstår – både digitalt och i verkliga livet.
Björn Kallin
Marknads- och försäljningschef, Rosendal Fastigheter