Avy och Tmpl har gått samman för att skapa Nordens ledande boendeapp och Tenant Experience platform.

I över 6 år har Tmpl utvecklat teknik anpassat för människan och hemmet. 
Nu går Tmpl samman med Avy och nya företagsnamnet blir Avy-Tmpl. 
Nytt namn – men med samma engagemang, hjärta och vision.

Avy-Tmpls kombinerade plattform medför det bredaste produktutbudet i Norden och en komplett erbjudande för fastighetsägare och boende. Tillsammans med våra kunder, medarbetare och samarbetspartners, ser vi fortsatt fram emot att jobba med visionen att leda utvecklingen mot smartare och mer hållbara bostäder.

Stäng Läs hela pressmeddelandet

Rosendal Fastigheter

Rosendal Fastigheter först ut i Uppsala med Tmpls boendeapp

Rosendal Fastigheter såg ett stort behov redan år 2015, av ett digitalt verktyg som möjliggör och förstärker grannsamverkan och gemenskapen bland alla boende. Med Tmpls boendeapp, var Rosendal Fastigheter först ut med att koppla upp samtliga av sina fastigheter till plattformen och välkomnade alla användare in i deras egna boendeapp RF Home.

“Med appen får du tillgång till massor av smarta lösningar som gör livet enklare, bekvämare och roligare.”

Rosendals Fastigheter har idag tre uppkopplade fastigheter med Tmpls plattform: Grindstugan, Projekt Inspirationen och Tiunda. Totalt omfattas ungefär 2500 lägenheter, och alla boende kommer ha tillgång till Tmpls lösning så snart de flyttar in i sina nya lägenheter. Via boendeappen kommer användarna kunna kommunicera med grannar, läsa av sin energiförbrukning och leva mer klimatsmart. Användarna kommer också att kunna boka gemensamma resurser som tvättstuga och bilpool, samt beställa mat, produkter och tjänster från restauranger och affärer i området.

– Med appen får du tillgång till massor av smarta lösningar som gör livet enklare, bekvämare och roligare. Men det jag gillar mest är att appen för människor närmare varandra och främjar grannsamverkan. I Sverige lever många människor i ensamhet. Med hjälp av appen sänker vi tröskeln och det blir enklare att möten uppstår – både digitalt och i verkliga livet, säger Björn Kallin, Marknads- och försäljningschef på Rosendal Fastigheter.

300 st

Under ett år kunde närmare 300 st ärenden lösas med hjälp av flödet och grannars hjälp, istället för att belasta fastighetsskötaren. Ett ovärderligt verktyg för både grannsamverkan och förvaltning.

8%

Med hjälp av energi energiförbrukningsmodulen i appen, så har den totala förbrukningen av el och vatten i en av Rosendals fastigheter minskat med nästan 8%.

“Med hjälp av appen sänker vi tröskeln och det blir enklare att möten uppstår – både digitalt och i verkliga livet.”

 

Läs fler kundberättelser här