Wallenstam

För Wallenstam är det en självklarhet att kunna erbjuda digitala boendetjänster till sina hyresgäster

Man insåg tidigt att en smart plattformslösning skulle tillföra värde för de boende och underlätta administrationen och kommunikationsarbetet. Därför inledde Wallenstam under hösten 2018 ett samarbete med oss på Tmpl.

/Läs mer om Wallenstams app

Flödet

Här kan man som hyresvärd nå ut med information på ett snabb och trevligt sätt, och de boende kan komma med tips och information till både hyresvärden och grannarna.

Boka & dela

En uppskattad funktion som underlättar för de boende, som ser en stor fördel med att kunna boka resurser så som tvättstugan var de än befinner sig.

Felanmälan

Att på ett enkelt och smidigt sätt kunna göra en felanmälan direkt i appen och få statusinformation direkt i Flödet underlättar för både hyresvärd och boende.

Tmpls White label-plattform gjorde det enkelt för oss att snabbt komma igång och erbjuda våra kunder ytterligare en digital plattform. Vi ville öka vår servicenivå och förenkla för våra kunder genom bland annat digitala bokningssystem. Tmpl har en diger roadmap för fortsatt utveckling av plattformen. Det ser vi som en styrka då vi löpande kommer kunna komplettera vår boendeapp med ytterligare funktionalitet. Målet för oss är att vår boendeapp ska skapa mervärde för kunderna och förenkla deras vardag. Nu har de enkelt tillgång till sitt boende via mobilen.
Malin Ek
IT-projektledare, Wallenstam