Avy och Tmpl har gått samman för att skapa Nordens ledande boendeapp och Tenant Experience platform.

I över 6 år har Tmpl utvecklat teknik anpassat för människan och hemmet. 
Nu går Tmpl samman med Avy och nya företagsnamnet blir Avy-Tmpl. 
Nytt namn – men med samma engagemang, hjärta och vision.

Avy-Tmpls kombinerade plattform medför det bredaste produktutbudet i Norden och en komplett erbjudande för fastighetsägare och boende. Tillsammans med våra kunder, medarbetare och samarbetspartners, ser vi fortsatt fram emot att jobba med visionen att leda utvecklingen mot smartare och mer hållbara bostäder.

Stäng Läs hela pressmeddelandet

Tmpls samlade lösningar

för bostadsbolag, fastighetsförvaltare och boende.

Tmpls plattform leder utvecklingen mot ett smartare och mer hållbart hem. Tmpls lösningar är samlade i en och samma plattform för att underlätta vardagen. Vår plattform förenklar livet för boende, hyresgäster, grannar och medborgare. För alla.

Enkel kommunikation.

Förenkla och digitalisera kommunikationen till hela fastighetsbeståndet med Tmpl – nå fram till användare och boende på ett effektivt sätt.

Förenkla kommunikationen

Smidig digital access.

Reducera manuell administration och optimera fastighetens användning av ytor genom digital nyckelhantering och Tmpls bokningssystem.

Digitalisera accessen

Effektiv organisering.

Digitalisera, samla och hantera alla fastighetsrelaterade dokument och avtal. Säker och effektiv struktur – direkt i appen.

Samla dokumentationen

Förbättrad service.

Utöka servicen för de som verkar i fastigheten med ett interaktivt ärendehanteringssytem och ett utökat tjänsteerbjudande.

Förbättra servicen