Avy och Tmpl har gått samman för att skapa Nordens ledande boendeapp och Tenant Experience platform.

I över 6 år har Tmpl utvecklat teknik anpassat för människan och hemmet. 
Nu går Tmpl samman med Avy och nya företagsnamnet blir Avy-Tmpl. 
Nytt namn – men med samma engagemang, hjärta och vision.

Avy-Tmpls kombinerade plattform medför det bredaste produktutbudet i Norden och en komplett erbjudande för fastighetsägare och boende. Tillsammans med våra kunder, medarbetare och samarbetspartners, ser vi fortsatt fram emot att jobba med visionen att leda utvecklingen mot smartare och mer hållbara bostäder.

Stäng Läs hela pressmeddelandet

Digital nyckelhantering och bokningssystem för fastigheter.

Reducera manuell administration och optimera användning av fastighetens ytor genom digital nyckelhantering, boknings- och delningsverktyg, gästhantering och platsvisualisering.

Ta digitaliseringen till nästa nivå och kontakta oss idag


Boka, dela och låna – för en starkare delningsekonomi.

Synliggör gemensamma resurser som konferensrum, parkering eller föreningens cykel och låt slutanvändaren genomföra bokningar direkt i appens bokningssystem. Ge även användarna möjlighet att lägga upp privata resurser för utlåning eller uthyrning. Var med och uppmuntra till en starkare delningsekonomi.

Hantera mobil access snabbt och enkelt med digitala lås.

Ta emot mobila nycklar och säkerställ att rätt person, vid rätt tid, har access till era utrymmen. Med hjälp av smarta integrationer kan vi erbjuda digital nyckelhantering och möjligheten att öppna upp digitala lås – direkt i appen.

Vi ser satsningen på ett modernt digitalt kundgränssnitt som ett naturligt steg i Vasakronans ambition – att ge fastighetsbranschen helt nya digitala förutsättningar. Vi är övertygade om att det är det enda sättet att skapa förutsättningar för att nå målet med smartare och hållbarare städer.
Peter Östman
Kommunikationsdirektör, Vasakronan

Digitalisera och optimera fastighetens ytor.

Visualisera alla bokningsbara ytor i fastigheten och frigör den fulla potentialen. Uppmuntra till delning av hela fastighetens ytor och upptäck nya intäkter. Bygg framtidens fastighetsbestånd på korrekt data – se i realtid hur ytorna används och vart det behövs förstärkning.

Säkerställ en trygg inloggning.

Erbjud alla användare, inklusive hyresgäster, fastighetsförvaltare, administratörer och servicepersonal, möjligheten att logga in i appen på ett tryggt sätt. Öka säkerheten och förbättra användarupplevelsen med identitetsverifieringar vid inlogg eller signering i appen via BankID.


Våra accesslösningar är bara en del av plattformen.

Tmpls plattform är integrerbar, skalbar och lätt att anpassa efter behov. Läs mer om hur vi kan hjälpa er att digitalisera era fastigheter och effektivisera er förvaltning med hjälp av våra andra lösningar.

Kommunikation

Kommunicera med hela, eller delar av, fastighetsbeståndet vart ni änbefinner er. Bli pappersfria och nå ut till hela organisationen direkt.

Effektiv kommunikation

Organisering

Samla, strukturera och digitalisera viktig dokumentation på samma ställe. Förenklar vardagen och avlastar kundtjänst.

Samla viktiga dokument

Service

Digitalisera dagliga processer på ett tidseffektivt sätt, med hög närvaro på flera ställen samtidigt och hitta nya intäktsströmmar.

En förenklad vardag