Avy och Tmpl har gått samman för att skapa Nordens ledande boendeapp och Tenant Experience platform.

I över 6 år har Tmpl utvecklat teknik anpassat för människan och hemmet. 
Nu går Tmpl samman med Avy och nya företagsnamnet blir Avy-Tmpl. 
Nytt namn – men med samma engagemang, hjärta och vision.

Avy-Tmpls kombinerade plattform medför det bredaste produktutbudet i Norden och en komplett erbjudande för fastighetsägare och boende. Tillsammans med våra kunder, medarbetare och samarbetspartners, ser vi fortsatt fram emot att jobba med visionen att leda utvecklingen mot smartare och mer hållbara bostäder.

Stäng Läs hela pressmeddelandet

Digitalisera kommunikationen
i hemmet.

Tmpls kommunikationslösningar utrustar fastighetsbranschen med verktyg som behövs för att kunna kommunicera med hyresgäster. Informera och kommunicera med era slutanvändare vart ni än befinner er.

Ta digitaliseringen till nästa nivå och kontakta oss idag


Kommunicera enkelt med alla hyresgäster och slutanvändare.

Kommunicera enkelt med hela fastighetsbeståndet eller enskilda lägenheter i flödet – avlasta er support och nå fram till alla boenden på ett effektivt sätt. Flödet hjälper fastighetsägare och förvaltare att kommunicera direkt med alla boenden och ger grannar chansen att interagera med varandra direkt i mobilen.

Genomför digitala undersökningar och förbättra användarinsikter.

I vår plattform är det möjligt att skapa undersökningar direkt i appen. Ta reda på hur alla trivs i fastigheten –för bättre affärsbeslut och en mer inkluderande fastighet.

Hur Wallenstam har inkluderat sina kunder

Det bästa med appen är att det aldrig varit krångligt att förstå hur jag ska använda den och hur enkelt det är att nå ut till mina grannar eller läsa den senaste informationen från Wallenstam.
Mirelle Fylke
Boende hos Wallenstam

Nå ut med viktig information med hjälp av notiser.

Nå ut med viktig information i flödet och notifiera alla boenden i fastigheten med hjälp av pushnotiser. Säkerställ att alla användare nås av informationen. Användarna har också möjligheten att nås av andra notiser i appen, från exempelvis kommentarer på ett specifikt inlägg eller uppdaterad status på ett pågående ärende.

Visualisera förbrukningen och få mer hållbara hem.

Hjälp hyresgästerna att sänka kostnaderna genom att visualisera förbrukningen av el och vatten för enskilda lägenheter. Fastighetsägare får insikt och kontroll över energianvändningen och vattenförbrukningen – vilket leder till ett ovärderligt verktyg för en hållbar och långsiktig fastighetsförvaltning.

Bevaka nyckelord och bemöt användares önskemål.

Genom att bevaka utvalda nyckelord som publiceras i flödet kan fastighetsförvaltare bemöta och agera på användarens kommentarer, feedback eller önskemål. Appens notisfunktion går att applicera på bevakningen och fastighetsförvaltare som administrerar kommunikationen kan få notiser när utvalda nyckelord har publicerats i flödet.


Våra kommunikationslösningar är bara en del av plattformen.

Tmpls plattform är integrerbar, skalbar och lätt att anpassa efter behov. Läs mer om hur vi kan hjälpa er att digitalisera era fastigheter och effektivisera er förvaltning med hjälp av våra andra lösningar.

Access

Med flera accesslösningar hjälper vi fastighetsförvaltare att säkerställa säker access och tillgänglighet i fastighetens samtliga ytor.

För säker åtkomst

Organisering

Samla, strukturera och organisera viktiga dokument och kontakter på samma ställe och avlasta kundtjänst.

Samla viktiga dokument

Service

Digitalisera era dagliga processer på ett tidseffektivt sätt, med hög närvaro på flera ställen samtidigt och hitta nya intäktsströmmar.

En förenklad vardag