Avy och Tmpl har gått samman för att skapa Nordens ledande boendeapp och Tenant Experience platform.

I över 6 år har Tmpl utvecklat teknik anpassat för människan och hemmet. 
Nu går Tmpl samman med Avy och nya företagsnamnet blir Avy-Tmpl. 
Nytt namn – men med samma engagemang, hjärta och vision.

Avy-Tmpls kombinerade plattform medför det bredaste produktutbudet i Norden och en komplett erbjudande för fastighetsägare och boende. Tillsammans med våra kunder, medarbetare och samarbetspartners, ser vi fortsatt fram emot att jobba med visionen att leda utvecklingen mot smartare och mer hållbara bostäder.

Stäng Läs hela pressmeddelandet

Digitalisera och effektivisera processen för ärendehantering.

Förbättra servicen för de som verkar i fastigheten och skapa nya intäkter med ett attraktivt tjänsteerbjudande, interaktivt ärendehanteringssystem och hyresavisering direkt i mobilen.

Ta digitaliseringen till nästa nivå och kontakta oss idag


Hantera fastighetsbeståndets ärenden som en mästare.

Med hjälp av ett interaktivt ärendehanteringssystem hanteras felanmälningar, förvaltningsärenden och övriga ärenden för kundtjänst direkt i appen. Låt hyresvärdar och fastighetsskötare besvara frågor kring användarnas ärenden på språng. Öka servicegraden och effektivisera processen för ärendehantering idag.

Läs mer om Tmpl Property Manager 

Effektivisera er förvaltning

Skapa nya intäktsmöjligheter med tilläggstjänster.

Öka servicen i fastigheten genom att erbjuda ett urval av relevanta tjänster och erbjudanden kopplade till hemmet och kontoret – skräddarsytt för fastighetsägaren. Erbjudanden på försäkring, elavtal och närliggande restauranger är bara några exempel på tjänsteerbjudanden. Skapa nya intäktsmöjligheter och förenkla vardagen för hyresgäster och slutanvändare.

Att digitalisera vårt arbete har visat sig vara ett framgångsrikt sätt att nå ännu längre ut i organisationen och i våra bostadsbestånd, utan att fysiskt vara på plats.
Annelie Brandt
Teknisk systemadministratör, Wallenstam

Möjliggör köp med säkra betalningsalternativ.

Genom smarta integrationer erbjuds användare att betala för tilläggstjänster – direkt i appen. Användare kan genomföra checkout via kort, swish eller faktura och får en översikt över samtliga utgifter i appens digitala plånbok. Öka kundnöjdheten och ge användare en sömlös upplevelse.

Låt användarna betala hyran och abonnemang direkt i appen.

Slipp pappersavier och förenkla betalningsrutinerna för hyresgäster och slutanvändare genom att distribuera hyresavier och fakturor i vår digitala plattform.


Våra servicelösningar är bara en del av plattformen.

Tmpls plattform är integrerbar, skalbar och lätt att anpassa efter behov. Läs mer om hur vi kan hjälpa er att digitalisera era fastigheter och effektivisera er förvaltning med hjälp av våra andra lösningar.

Kommunikation

Kommunicera med hela, eller delar av, fastighetsbeståndet vart ni änbefinner er. Bli pappersfria och nå ut till hela organisationen direkt.

Effektiv kommunikation

Access

Med flera accesslösningar hjälper vi fastighetsförvaltare att säkerställa säker access och tillgänglighet i fastighetens samtliga ytor.

För säker åtkomst

Organisering

Samla, strukturera och digitalisera viktig dokumentation på samma ställe. Förenklar vardagen och avlastar kundtjänst.

Samla viktiga dokument