Tmpls nya affärsutvecklare – Magnus Nilsson

Med en mångårig bakgrund inom digital försäljning och affärsutveckling välkomnar vi nu hit vårt senaste tillskott – Magnus Nilsson! Magnus kliver in i rollen som Head of Business Development och vi är väldigt glada över att äntligen få ha Magnus hos oss.

Varmt välkommen Magnus!

Fem snabba till vår nya kollega

Välkommen till Tmpl! Hur känns det att vara här?
Tack! Det känns oerhört stimulerande att få komma till en helt ny bransch och ett modernt bolag som Tmpl. Jag ser fram emot att få bidra med min kompetens, erfarenhet och bli en del av laget på Tmpl.

Berätta lite om vad du har jobbat med tidigare.
Jag har en snart tjugoårig bakgrund från media- och kommunikationsbranschen, där jag främst har arbetat med att driva digitala intäkter. Jag har erfarenhet av både storbolag som Bonnier, Aftonbladet och Schibsted men har också verkat i egen regi som konsult.

Vad var det som gjorde att du sökte jobbet som Head of Business Development på Tmpl?
Jag har alltid sett mig själv som en gamechanger som vill och kan göra skillnad. Att få möjlighet att komma in i detta spännande skede i ett bolag som Tmpl och dessutom i en bransch med stor potential, lockade mig. Att få omsätta min digitala erfarenhet i en ny kontext känns som en unik möjlighet. Jag ser fram emot att få lära mig mer om bolaget, branschen och våra kunder.

Vad gör du om dagarna när du inte befinner dig på Tmpl?
Jag är en mycket social person som gärna umgås med nära och kära. Ett annat stort intresse är sport både som utövare och tittare. Min senaste fäbless är paddel där man både kan nätverka och motionera samtidigt.

Och sist men inte minst… Är du en katt- eller hundmänniska?
Där måste jag ju säga att jag är kattmänniska, då jag har två katter som heter Pelle och Sven. Men jag älskar djur överlag.

 

Är du nyfiken på en roll hos oss på Tmpl? Se våra lediga tjänster eller skicka en spontanansökan.

Jobba hos oss på Tmpl