Avy och Tmpl har gått samman för att skapa Nordens ledande boendeapp och Tenant Experience platform.

I över 6 år har Tmpl utvecklat teknik anpassat för människan och hemmet. 
Nu går Tmpl samman med Avy och nya företagsnamnet blir Avy-Tmpl. 
Nytt namn – men med samma engagemang, hjärta och vision.

Avy-Tmpls kombinerade plattform medför det bredaste produktutbudet i Norden och en komplett erbjudande för fastighetsägare och boende. Tillsammans med våra kunder, medarbetare och samarbetspartners, ser vi fortsatt fram emot att jobba med visionen att leda utvecklingen mot smartare och mer hållbara bostäder.

Stäng Läs hela pressmeddelandet

Idag lanseras Tmpl Premium för bostadsrättsföreningar. Med den nya appen erbjuds brf:er en möjlighet att kostnadsfritt modernisera föreningens förvaltning och koppla ihop de boende för ökad trygghet och trivsel.

Genom att samla och digitalisera allt som rör fastigheten kan brf:er spara dyrbar tid och göra de boendes liv enklare och bättre. Allt som krävs för att ställa om från traditionella pärmar till modern digital fastighetsförvaltning är fyra enkla steg. Tmpl öppnar från och med idag upp för bostadsrättsföreningar att registrera sin förening och ladda ner appen utan avgift fram till och med den 31 mars. Efter registreringen kan alla boende i föreningen få tillgång till Tmpl Premium för alltid, utan att extra avgifter tillkommer. Dessutom ges möjlighet för bostadsrättsföreningen att få sitt eget namn eller logotyp i appen.

– Det här är en unik möjlighet att digitalisera sin bostadsrättsförening och samtidigt ge de boende tillgång till digitala tjänster som förbättrar deras vardag. Vi vill underlätta arbetet i bostadsrättsföreningarna och minska tiden som idag läggs på administration säger Henrik Svanqvist, vd på Tmpl.

Att digitalisera arbetet i föreningen innebär många fördelar. Utöver tiden som styrelsen kan spara är det särskilt intressant med Tmpl-plattformens sociala flöde, som möjliggör för de boende att kommunicera med varandra. Användandet av appen har visat sig minska underhållskostnaderna och öka trivsel och samverkan bland de boende. I en studie av en stor bostadsrättsförening i Uppsala visade det sig att närmare 300 ärenden kunde lösas av de boende själva under ett år utan inblandning av fastighetsförvaltaren.

– Tmpl är inkluderande och bygger på styrkan från plattformens alla aktörer. Tillsammans förenklar vi drift och förvaltning samtidigt som vi ökar den sociala samverkan. Det skapar en bättre och mer hållbar fastighet, säger Henrik Svanqvist, vd på Tmpl.

Tmpl är Sveriges ledande bostadsapp med samarbeten med ett stort antal bostadsrättsföreningar i Sverige. Stena Fastigheter, Wästbygg, Com Hem och Oscar Properties är några av de aktörer som nyttjar Tmpl gentemot sina kunder.

– Tmpl hjälper bostadsrättföreningar att öka interaktionen i fastigheten och kvarteret. Vår app hjälper till att lyfta fram grannskapet och skapa en bykänsla i föreningen som många boende sätter stort värde på, säger Henrik Svanqvist, vd på Tmpl.

Läs mer och ladda ner Tmpl här.

För mer information, vänligen kontakta:
Victoria Lenander, Marketing & Communications Manager, Tmpl
victoria.lenander@tmpl.se
+46 72 710 44 80

Om Tmpl
Tmpl Solutions AB utvecklar digitala kommunikations- och servicelösningar riktade mot kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter. Med vår plattform kan du direkt i mobilen kommunicera och få information från din fastighetsägare/bostadsrättsförening, läsa av din energiförbrukning, göra felanmälan, boka eller dela resurser och beställa tjänster som gör livet enklare, tryggare och mer hållbart. Tmpls huvudsakliga marknad är idag de nordiska länderna och företaget har sitt säte i Uppsala.