Vi söker dig som är vass inom Operations/DevOps. Läs mer här.
close

En skräddarsydd plattform stärker både varumärke och kundrelationer

Som projektutvecklare av bostäder är såväl varumärke och goda relationer till alla kunder en viktig del av er affär. Med Tmpls plattform som grund kan du skapa det perfekta verktyget för detta. En app som underlättar boendekommunikation, resursbokningar, felanmälningar och som kan erbjuda era boende utvalda servicetjänster och mycket mer. Yta blir till tjänst och ni kan fortsätta driva intäkter och ta del av viktig data för framtida projekt. När lösningen dessutom kan utformas enligt era önskemål så blir den snart en viktig del i varumärkesbyggandet.

Vill du bli kontaktad för mer information? Fyll i din e-post så hör vi av oss!

Informera, bjud in, föreslå och rösta

Flödet är föreningens eget sociala forum där boende kan informera om viktiga händelser, bjuda in till möten, göra omröstningar eller lägga upp något de vill köpa eller sälja. Här kan de även få löpande information om sin förbrukning av energi och vatten.

Flödet

Alla viktigheter samlade på ett och samma ställe

Som en bopärm fast rymligare och mer överskådlig. Appen samlar all information som hör till boendet, inklusive de där manualerna som man aldrig hittar när de väl behövs. Här kan man även finna instruktionsfilmer och skötselråd. All information förs smidigt vidare från en ägare till en annan.

Bibliotek

Felanmäl – ta en bild och skicka till fastighetsvärden

En tvättmaskin som inte sköljer, en dörr som inte går igen eller något som inte känns bra kring boendet. Via appen kan boende enkelt rapportera vad som behöver åtgärdas och skicka till den som är ansvarig.

Rapportering

Beställ service och betala direkt i appen

I appen kan man beställa olika typer av varor och tjänster—  det kan till exempel vara beställning av mat, tjänster som städ eller hundrastning, eller annat som gör boendet enklare. Betalas via Swish direkt i appen eller på annat lämpligt sätt.

Service

Boka tvättstugan, parkeringen, grillen med mera

Appen kan användas för bokning/delning av föreningens gemensamma resurser men de boende kan även dela egna saker som gör livet enklare för andra grannar. Bokningar synkar så klart med mobilens egen kalenderfunktion.

Delning

Viktiga kontakter – styrelsen, fastighetsvärd med flera

Via appen kan de boende enkelt komma i kontakt med medlemmar i styrelsen eller andra viktiga funktioner i er förening. Det kan så klart även vara företag som man behöver komma i kontakt med om något händer.

Kontakter

Vi är Tmpl

Tmpl startades med en vision om att göra det enklare för människor att bo, arbeta och leva – oavsett om det handlar om grannar, medarbetare, hyresgäster eller medborgare.

Se filmen play_circle_outline

Vad vi gör

Med digitala lösningar förenklar vi kommunikation och gör våra bostäder, arbetsplatser, grannskap och städer tryggare, trevligare och mer hållbara.

Se filmen play_circle_outline

Vill du att vi kontaktar dig?
Fyll i din e-post här så hör vi av oss: