Vi utvecklar teknik anpassad
för människan och staden.

Tmpl är ett proptech-bolag som grundades 2016 med ambitionen att leda utvecklingen mot smartare och mer hållbara bostäder, kontor och städer.

Vår app och digitala plattform förenklar livet genom att möta människors behov och sätta hållbarhet i fokus. Att digitalisera fastigheter och erbjuda relevanta tjänster, allt samlat i en plattform, skapar mervärde och nytta för både boende och kontorshyresgäster.

Vi bygger idag ett nytt digitalt ekosystem anpassat för fastighetsbranschen och staden. Det gör vi tillsammans med våra aktiva och trygga ägare, bland annat Wallenstam och Vasakronan. Men självklart även tillsammans med våra kunder, några av Sveriges främsta fastighetsaktörer såsom Framtidenkoncernen, Atrium Ljungberg och MKB.

Vår plattform förenklar livet för boende, medarbetare, grannar och medborgare. För alla.

Vi är Tmpl

Tmpl startades med en vision om att göra det enklare för människor att bo, arbeta och leva – oavsett om det handlar om grannar, medarbetare, hyresgäster eller medborgare.

/Se filmen

Vad vi gör

Med digitala lösningar förenklar vi kommunikation och gör våra bostäder, arbetsplatser, grannskap och städer tryggare, trevligare och mer hållbara.

/Se filmen