Vi söker dig som är vass inom Operations/DevOps. Läs mer här.
close

Om Tmpl

Tmpl är ett proptech-bolag som utvecklar en digital kommunikations- och serviceplattform riktad mot kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter. Vi utvecklar en öppen och inkluderande plattform vars styrka bygger på synergier i branschen. Vi är inte ute efter att kapitalisera på nuvarande aktörers marknader, utan vill tillsammans med branschen skapa ett nytt värde.

Grannskap på ditt sätt

Vi driver utvecklingen mot en ny standard för fastighets- och boendekommunikation. Tmpl är en plattform som är inkluderande och bygger på styrkan från branschens alla aktörer. Tillsammans med förvaltare, bostadsutvecklare, kommuner och boende åstadkommer vi saker som hade varit omöjliga för enskilda aktörer i bostadsbranschen. ​

​Tmpl effektiviserar och underlättar kundrelationen och boendedialogen för alla aktörer relaterade till fastighetsbranschen. Vi förenklar interaktion, delaktighet och ökar den sociala samverkan. Vi hjälper människor med allt från att minska elförbrukningen, hantera matleveranser, få kontakt med förvaltare, till att köpa grannens barnvagn eller rasta dennes hund. ​

​Vi har skapat en plats där alla kommer till tals och har möjlighet att påverka. Vi bygger en ny gemenskap varje dag, i varje trappuppgång och i varje kommun. Vi kallar det för det skalbara grannskapet. Ett grannskap som du formar efter dina behov, på ditt sätt.​

Om plattformen

Med Tmpl kan användaren direkt i mobilen kommunicera och få information från grannar, förening, medarbetare eller hyresvärd. Möjligheterna med plattformen är många och bland funktionaliteten kan nämnas möjligheten att läsa av sin energiförbrukning, göra en felanmälan, boka resurser eller beställa tjänster som gör livet enklare, tryggare och mer hållbart.

Om teamet

Vi som utvecklar Tmpl kommer från företag som Skanska, Apple och Nokia, och nu har vi samlats kring en vision om hur stadsdelar och städer kan utvecklas och vilka krav medborgare kommer att ställa på den framtida staden. En av våra viktigaste drivkrafter är insikten om vårt gemensamma ansvar för att redan idag medverka till att bygga goda livsmiljöer och en hållbar framtid.

Vi är Tmpl

Tmpl startades med en vision om att göra det enklare för människor att bo, arbeta och leva – oavsett om det handlar om grannar, medarbetare, hyresgäster eller medborgare.

Se filmen play_circle_outline

Vad vi gör

Med digitala lösningar förenklar vi kommunikation och gör våra bostäder, arbetsplatser, grannskap och städer tryggare, trevligare och mer hållbara.

Se filmen play_circle_outline

Vill du att vi kontaktar dig?
Fyll i din e-post här så hör vi av oss: