Öppen och anpassningsbar
– den kompletta plattformen.

Tmpls boendeapp och kontorsapp är integrerbar, skalbar och lätt att anpassa efter behov. Vårt mål är att minimera instängda lösningar – välj det bästa från vår digitala plattform och fortsätt använda era fastighetssystem som ni vill. Börja smått, utvärdera och skala upp i den takt som passar er verksamhet.

Tmpl App – hjärtat i plattformen.

Tmpls App används främst av slutanvändarna och innehåller alla funktioner som underlättar vardagen och är utvecklad för både iOS och Android. I vår boendeapp och kontorsapp går det att logga in med BankID, kommunicera med ditt community via flödet, boka gemensamma resurser, felanmäla via vårt ärendehanteringssystem, göra digitala köp och mycket, mycket mer. Populäraste funktionerna är:

– Flödet underlättar för kommunikationen med alla i samma Community. Användarna kan bland annat skriva inlägg, kommentera, skapa event och sälja saker.

– I biblioteket samlas alla dokument, bilder och filmer på ett ställe. Manualer och skötselinstruktioner har fått en självklar plats.

– Gemensamma resurser är bokningsbara som exempelvis tvättstuga, festlokal eller – som i vår kontorsapp – konferensrum. Det går också att dela, köpa, sälja, låna och byta saker med varandra.

Läs mer om hur Wallenstam använder sin boendeapp

Tmpl Manager – verktyget som ger dig full kontroll.

Med det digitala administrationsverktyget Tmpl Manager, får du som administratör en komplett överblick över hela fastighetens bestånd. Med Tmpl Manager kan du hantera och editera flödet och lägga till gemensamma bokningar. Du kan administrera felanmälan, hantera accesser och tillgångar till fastigheten, koordinera och sammanställa in- och utflytt, genomföra namnändringar, bokningar, ärenden och så mycket mer.

Tmpl Display – för en komplett och inkluderande kundupplevelse.

Som komplement till boendeappen och kontorsappen finns Tmpl Display. Displayen visar användarregister, kollektivtrafik från närliggande hållplatser och veckans väder. Displayen speglar även kommunikationsflödet och gör det möjligt för användare att boka de gemensamma resurserna. På så vis är det möjligt för användare som inte har en smartphone eller besökare i fastigheten att ta del av plattformens innehåll.

Hur Tmpl Display underlättar för boende hos Index Residence

Varumärkesanpassa kundupplevelsen

Vi erbjuder våra kunder möjligheten att varumärkesanpassa sin boendeapp och digitala plattform genom vår White Label-lösning. Vi skräddarsyr designen så att produkten följer företagets visuella identitet. Det ökar både synligheten för varumärket men bidrar även till starkare kundlojalitet.

/Se våra kundcase

Tmpls white label-plattform gjorde det enkelt för oss att snabbt komma igång och erbjuda våra kunder ytterligare en digital plattform. Målet är att vår boendeapp ska skapa mervärde för kunderna och förenkla deras vardag. Nu har de enkelt tillgång till sitt boende via mobilen.
Malin Ek
IT-projektledare, Wallenstam