Öppen och anpassningsbar
– den kompletta plattformen.

Tmpls digitala plattform är integrerbar, skalbar och lätt att anpassa efter behov. Vårt mål är att minimera instängda lösningar – välj det bästa från vår plattform och fortsätt använda dina system som du vill. Du kan börja smått, utvärdera och skala upp i den takt som passar dig.

Tmpl App – hjärtat i plattformen.

Tmpls App används främst av slutanvändarna och innehåller alla funktioner som underlättar vardagen och är utvecklad för både iOS och Android. I appen går det att logga in med Bank-iD, kommunicera med ditt Community via flödet, boka gemensamma resurser, felanmäla, göra digitala köp och mycket, mycket mer. Populäraste funktionerna är:

– Flödet underlättar för kommunikationen med alla i samma Community. Användarna kan bland annat skriva inlägg, kommentera, skapa event och sälja saker.

– I biblioteket samlas alla dokument, bilder och filmer på ett ställe. Manualer och skötselinstruktioner har fått en självklar plats.

– Gemensamma resurser, som tvättstuga, bilpool eller konferensrum, är bokningsbara. Det går också att dela, köpa, sälja, låna och byta saker med varandra.

Läs mer om hur Wallenstam använder sin boendeapp

Tmpl Manager – verktyget 
som ger dig full kontroll.

Med det digitala administrationsverktyget Tmpl Manager, får du som administratör en komplett överblick över hela fastighetens bestånd. Med Tmpl Manager kan du hantera och editera flödet och lägga till gemensamma bokningar. Du kan administrera felanmälan, hantera accesser och tillgångar till fastigheten, koordinera och sammanställa in- och utflytt, genomföra namnändringar, bokningar, ärenden och så mycket mer.

Tmpl Entrédisplay – för en 
komplett och inkluderande
kundupplevelse.

Som komplement till appen finns Tmpls Entrédisplay. Displayen visar användarregister, kollektivtrafik från närliggande hållplatser och veckans väder. Displayen speglar även flödet och gör det möjligt för användarna att boka de gemensamma resurserna. På så vis är det möjligt att användare som inte har en smartphone eller besökare i fastigheten, får ta del av plattformens innehåll.

Hur Entrédisplayen underlättar för alla boende hos Index Residence

Varumärkesanpassa kundupplevelsen

Vi erbjuder våra kunder möjligheten att varumärkesanpassa sin app och digitala plattform, genom vår White Label-lösning. Vi skräddarsyr designen så att produkten följer företagets visuella identitet. Det kommer öka både synligheten för varumärket men också bidra till starkare kundlojalitet.

/Se våra kundcase

Tmpls White label-plattform gjorde det enkelt för oss att snabbt komma igång och erbjuda våra kunder ytterligare en digital plattform. Målet är att vår boendeapp ska skapa mervärde för kunderna och förenkla deras vardag. Nu har de enkelt tillgång till sitt boende via mobilen.
Malin Ek
IT-projektledare, Wallenstam