Avy och Tmpl har gått samman för att skapa Nordens ledande boendeapp och Tenant Experience platform.

I över 6 år har Tmpl utvecklat teknik anpassat för människan och hemmet. 
Nu går Tmpl samman med Avy och nya företagsnamnet blir Avy-Tmpl. 
Nytt namn – men med samma engagemang, hjärta och vision.

Avy-Tmpls kombinerade plattform medför det bredaste produktutbudet i Norden och en komplett erbjudande för fastighetsägare och boende. Tillsammans med våra kunder, medarbetare och samarbetspartners, ser vi fortsatt fram emot att jobba med visionen att leda utvecklingen mot smartare och mer hållbara bostäder.

Stäng Läs hela pressmeddelandet

Proptech-bolaget Tmpl har nyligen lanserat ett bokningssystem för både gemensamma och privata resurser. I fastigheter där Tmpl finns integrerat kan de boende enkelt boka till exempel tvättstuga eller gemensamhetslokal, men också slagborren som grannen delar med sig av, direkt i sin boenderelaterade app.

Tmpl tillhandahåller en plattform för integration av digitala tjänster avseende bland annat servicetjänster, social interaktion och Smarta hem. Bolaget har under hösten 2017 lanserat funktionen Resurser. Unikt för detta resursbokningssystem är att boende i fastigheter där Tmpl används, via sin boenderelaterad app kan lägga till privata resurser som de vill dela med sig av. Grannarna kan sedan boka det som lagts till och på så sätt kan saker komma till användning i fler hushåll, vilket bidrar till ett mer hållbart samhälle.

– Alla kanske inte behöver en egen slagborr eller varsin bil? Vi tror på att delningsekonomi bidrar till ett långsiktigt hållbart samhälle och samtidigt ökar grannsämjan i ett område där de boende delar tjänster och resurser, säger Eric Anderbjörk, VD på Tmpl.

En bostads- eller hyresrättsförening kan också göra gemensamma resurser som finns tillgängliga i fastigheten eller området bokningsbara. Det kan vara till exempel vara tvättstugor, bastu, gemensamhetlokal eller gästparkeringsplatser. Gemensamma resurser kan bokas i appen, men också via Tmpls entrédisplay, där boende identifierar sig med en tagg för att genomföra en bokning.

Så fungerar Tmpl:

Via en app och en smart telefon kan de boende bland annat styra och kontrollera sina lås, larm och andra säkerhetsfunktioner i bostaden, samt övervaka förbrukning av exempelvis el och vatten. Det går också att kommunicera med sina grannar, dela resurser och ha kontakt med omgivande serviceinrättningar som butiker, restauranger och träningslokaler. Tmpl finns redan installerad i flera bostadsområden i bland annat Uppsala och Stockholm.

För mer information:

Eric Anderbjörk, Tmpl, 070-620 01 07