Avy och Tmpl har gått samman för att skapa Nordens ledande boendeapp och Tenant Experience platform.

I över 6 år har Tmpl utvecklat teknik anpassat för människan och hemmet. 
Nu går Tmpl samman med Avy och nya företagsnamnet blir Avy-Tmpl. 
Nytt namn – men med samma engagemang, hjärta och vision.

Avy-Tmpls kombinerade plattform medför det bredaste produktutbudet i Norden och en komplett erbjudande för fastighetsägare och boende. Tillsammans med våra kunder, medarbetare och samarbetspartners, ser vi fortsatt fram emot att jobba med visionen att leda utvecklingen mot smartare och mer hållbara bostäder.

Stäng Läs hela pressmeddelandet

Tmpl digitaliserar boendekommunikationen för fastighetsbolaget Kudu

Proptechbolaget Tmpl tecknar samarbetsavtal med fastighetsbolaget Kudu AB i Lund. Tmpls bostadsapp kommer utgöra en del i Kudus arbete att få hyresgästerna att trivas och må bra i sin bostad. Samarbetet inleds med att Tmpls boendeapp lanseras i nuvarande bestånd och på sikt kommer appen rullas ut till över 600 hyresbostäder.

Tmpl grundades 2016 som ett svar på digitaliseringen som sker inom fastighetsbranschen. Dagens och morgondagens fastighetsägare och hyresgäster ställer nya krav på digitala, effektiva och enkla tjänster kring sitt boende. Nu breddar Tmpl sin kundportfölj och levererar sin digitala plattform och boendeapp till ytterligare ett fastighetsbolag – Kudu AB i Lund. Med Tmpls plattform kommer Kudu kunna förbättra och öka sin digitala närvaro med deras hyresgäster. Genom att digitalisera sina lägenheter och förenkla kommunikationen mellan förvaltning, service och boende – skapas en förenklad vardag.

– Det gläder mig när fastighetsägare likt Kudu, med ett något mindre bestånd, tar ett ledarskap i den digitala transformationen i fastighetsbranschen. Kudu visar att Tmpls plattform går att applicera på vilket fastighetsbestånd som helst – oavsett storlek, eller geografisk plats, säger Henrik Svanqvist, VD på Tmpl.

Tmpls boendeapp underlättar vardagsuppgifterna och gör det enkelt att i ett och samma gränssnitt hantera bokningar, kommunicera med grannar, ta del av dokumentation och även sköta felanmälningar.

– Med Tmpls plattform kan Kudu öka effektiviteten i sin verksamhet och samtidigt möta de digitala förväntningarna hos sina hyresgäster, säger Henrik Svanqvist.

Kudu köper, utvecklar och producerar fastigheter med den långsiktiga strategin om att vara aktiva inom såväl förvaltning, projektutveckling, konvertering och nyproduktion. Med en liten och effektiv organisation mitt i centrala Lund finns möjligheten att utan fördröjning hjälpa befintliga hyresgäster.

– Det känns väldigt spännande att kunna erbjuda våra bostadshyresgäster en bostadsapp. Med Tmpls plattform ser vi även möjlighet att effektivisera våra förvaltningsprocesser och öka den digitala närvaron ute i fastigheterna, vilket vi tror kommer att skapa ett mervärde för våra bostadshyresgäster, säger Johan Histrup, VD på Kudu.

– Att finnas nära och tillgängliga för hyresgästerna är viktigt för oss. Via appen kommer våra hyresgäster kunna ta del av information och tjänster samt göra felanmälningar dygnet runt. Vi ser fram emot att lansera appen som även kommer vara till stort stöd vid våra pågående nybyggnationsprojekt då vi kommer erbjuda digitala hyreskontrakt via Scrive, vidareutvecklar Johan Histrup.

Samarbetet inleds med att Tmpls app lanseras i det nuvarande beståndet och på sikt kommer boendeappen rullas ut till över 600 hyresbostäder i Lund.

Vill du veta mer om Tmpl? Vänligen kontakta:
Henrik Svanqvist, VD
+46 (0)722 05 04 64
henrik.svanqvist@tmpl.se

Vill du veta mer om Kudu? Vänligen kontakta:
Johan Histrup, VD, Kudu AB
+46 (0) 73 374 72 73
johan.histrup@kuduab.seTmpl leder utvecklingen mot smartare och mer hållbara bostäder, kontor och städer. Vi utvecklar digitala kommunikations- och servicelösningar riktade mot kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter. Med vår plattform kan du direkt i mobilen kommunicera och informera hela fastighetsbeståndet. Det är även möjligt att göra felanmälan, boka eller dela resurser, läsa av energiförbrukningen samt beställa tjänster som gör livet enklare, tryggare och mer hållbart. Tmpls huvudsakliga marknad är idag de nordiska länderna och företaget har sitt säte i Uppsala. www.tmpl.se.

Kudu arbetar efter visionen om att skapa unika, hållbara, kreativa och moderna bostäder med utgångspunkt i varje byggnads arkitektur, historia och närmiljö. Kärnan i deras verksamhet är deras breda kunskap om Lund och förståelsen för hur människor vill bo. Kudu brinner för god arkitektur och dess hållbara värden. Lika viktigt är nyskapande och smarta lösningar, vilket blir synligt i förvaltningen av deras fastighetsbestånd. Kudu är en nyfiken, snabbfotad och långsiktig samarbetspartner som hittat sin nisch – att arbeta småskaligt och långsiktigt med att äga, förvalta och skapa hållbara samt kvalitativa bostäder. www.kuduab.se