Avy och Tmpl har gått samman för att skapa Nordens ledande boendeapp och Tenant Experience platform.

I över 6 år har Tmpl utvecklat teknik anpassat för människan och hemmet. 
Nu går Tmpl samman med Avy och nya företagsnamnet blir Avy-Tmpl. 
Nytt namn – men med samma engagemang, hjärta och vision.

Avy-Tmpls kombinerade plattform medför det bredaste produktutbudet i Norden och en komplett erbjudande för fastighetsägare och boende. Tillsammans med våra kunder, medarbetare och samarbetspartners, ser vi fortsatt fram emot att jobba med visionen att leda utvecklingen mot smartare och mer hållbara bostäder.

Stäng Läs hela pressmeddelandet

Nu blir även hyresavin möjlig att hantera i boendeappen Tmpl

PropTech-bolaget Tmpl lanserar ny funktionalitet till sin digitala plattform för fastigheter som gör det möjligt för användarna att se och betala hyresavin i sin boendeapp. Först ut att använda den nya funktionaliteten är fastighetsbolaget Wallenstam.

Tmpl utvecklar en digital kommunikations- och serviceplattform för bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter där slutanvändarna – de boende – bland annat kan kommunicera med varandra och med hyresvärden, beställa tjänster, boka och dela resurser eller enkelt rapportera ett ärende.

Bland bolagets kunder finns Wallenstam vars totala bestånd på ca 9 000 lägenheter kopplas upp under 2020. Redan idag är ca 5 000 av fastighetsbolaget lägenheter anslutna till plattformen och från och med april kommer användarna knutna till dessa lägenheter att kunna visualisera sin hyresavi direkt i boendeappen. I appen får den boende information om hyresavin är betald eller ska betalas och i nästa steg i utrullningen kommer även hyran att betalas direkt via appen.

”Allt vi gör handlar om att göra livet enklare för de boende men även för hyresvärden och det är en självklarhet att även hyran skall kunna aviseras och betalas i plattformen. Det handlar naturligtvis om en bättre service till de boende men också om en effektiv process för hantering av hyror med stora besparingar i både tid och pengar”, säger Tmpls VD Henrik Svanqvist.

”Appen har tagits emot väldigt väl av våra hyresgäster, från och med april inkluderas nu även hyresavin, vilket känns som ett naturligt steg utifrån målsättningen att förenkla för våra bostadshyresgäster. För oss känns det just nu också extra fint att delningsekonomi och omtanke om grannar förstärks via appens sociala flöden där man erbjuder varandra hjälp. Något vi hoppas kan bidra till känslan av ökad gemenskap och trygghet”, säger Malin Ek, IT-projektledare på Wallenstam.

För mer information, vänligen kontakta:
Cécilia Rubinstein, Project Manager Marketing & Communications, Tmpl
cecilia@tmpl.se
+46 739 88 90 05