Avy och Tmpl har gått samman för att skapa Nordens ledande boendeapp och Tenant Experience platform.

I över 6 år har Tmpl utvecklat teknik anpassat för människan och hemmet. 
Nu går Tmpl samman med Avy och nya företagsnamnet blir Avy-Tmpl. 
Nytt namn – men med samma engagemang, hjärta och vision.

Avy-Tmpls kombinerade plattform medför det bredaste produktutbudet i Norden och en komplett erbjudande för fastighetsägare och boende. Tillsammans med våra kunder, medarbetare och samarbetspartners, ser vi fortsatt fram emot att jobba med visionen att leda utvecklingen mot smartare och mer hållbara bostäder.

Stäng Läs hela pressmeddelandet

Den 24 april är det dags för den första upplagan av Tmpl Talks – en ny arena för samtal kring utvecklingen av smarta städer. Bland talarna finns bland andra energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman samt Chelsea Collier som är grundare till Digi.City.

PropTech-bolaget Tmpl startar en ny arena för diskussion kring smarta städer och digitaliseringen av fastighetsbranschen. Anders Ygeman, energi- och digitaliseringsminister är en av talarna under dagen som kommer att berätta om sin agenda för att digitalisera Sverige. Andra talare är Chelsea Collier, grundare av Digi.City och högprofilerad opinionsbildare inom smarta städer i USA samt Raoul Joshi från McKinsey & Company som varit medförfattare till uppmärksammade publikationer inom digitalisering.

– Utvecklingen av smarta städer är en angelägen fråga som berör alla städer världen över. Vi är stolta över att kunna samla så intressanta och kunniga personer i vår första upplaga. Ambitionen är att löpande anordna Tmpl Talks för att bidra till att driva utvecklingen av smarta städer framåt, säger Henrik Svanqvist, vd och grundare på Tmpl.

Fler talare annonseras löpande. Dessa kommer hålla kortare anföranden och därefter bemöta frågor och kommentarer från en panel bestående av Christoffer Börjesson, Chief Digital Officer på Fastighetsägarna, Isobel Hadley-Kamptz, journalist och författare, Stig-Björn Ljunggren, författare, frilansskribent och föredragshållare samt Henrik Svanqvist, grundare och vd på Tmpl.Moderator är Per Ankersjö, tidigare stadsmiljöborgarråd i Stockholms stad, nu partner och senior rådgivare inom kommunikation och hållbar stadsutveckling på A Beautiful Soup.

Tmpl Talks går av stapeln på Uppsala Konsert och Kongress den 24 april.

Läs mer om talarna och programmet här: https://www.tmpltalks.se/

För mer information, vänligen kontakta:
Victoria Lenander, Marketing & Communications Manager, Tmpl
victoria.lenander@tmpl.se
+46 72 710 44 80