Avy och Tmpl har gått samman för att skapa Nordens ledande boendeapp och Tenant Experience platform.

I över 6 år har Tmpl utvecklat teknik anpassat för människan och hemmet. 
Nu går Tmpl samman med Avy och nya företagsnamnet blir Avy-Tmpl. 
Nytt namn – men med samma engagemang, hjärta och vision.

Avy-Tmpls kombinerade plattform medför det bredaste produktutbudet i Norden och en komplett erbjudande för fastighetsägare och boende. Tillsammans med våra kunder, medarbetare och samarbetspartners, ser vi fortsatt fram emot att jobba med visionen att leda utvecklingen mot smartare och mer hållbara bostäder.

Stäng Läs hela pressmeddelandet

Tmpl och Scrive ska effektivisera fastighetsbolagens framtid med säker inloggning och signering

Tmpl, ett av Sveriges ledande Proptech-bolag, inleder ett strategiskt samarbete med Scrive. Samarbetet kommer göra det möjligt för Tmpls slutanvändare att logga in i Tmpls plattform med sitt BankID och signera dokument elektroniskt. Scrives e-signering och identitetsverifiering kommer att finnas tillgänglig för Tmpls kunder och slutanvändare, och under året kommer integrationen att vara tillgänglig för över 100 000 hushåll i Sverige.

Scrives e-signering och identitetsverifiering är integrerad som en standardfunktion i Tmpls plattform. Alla användare, inklusive hyresgäster, fastighetsförvaltare, administratörer och servicepersonal, kommer i första hand kunna registrera sig och logga in i appen med sitt BankID. Vidare kommer det även bli möjligt att skicka, granska och signera digitala avtal, vilket kommer spara både tid och administrering men också eliminera papper, utskrift och skanning.

Scrives elektroniska identitetstjänster gör det enkelt att säkra Tmpls digitala ekosystem med integrerade ID-verifieringskontroller med BankID. Integrerad eID är ett smidigt och säkert sätt att säkerställa att endast auktoriserade personer kan komma åt och signera avtal, samt för att underlätta en onboarding av nya medlemmar och att autentisera användare när de får tillgång till gemensamma resurser.

– Detta partnerskap med Tmpl utökar Scrives ledande position inom den svenska proptech-sektorn. Tmpls användare kan underteckna avtal och identifiera sig säkert var de än befinner sig, på vilken enhet som helst. Att kunna e-signera dokumenten vid in- eller utflyttning ur en lägenhet är bara ett exempel på hur man kan göra livet enklare för både hyresgäster och fastighetsförvaltare, säger Mathias Björlin, Head of Partner Sales på Scrive.

Tmpl har ambitionen att leda utvecklingen mot smartare och mer hållbara bostäder, kontor och städer. Digitalisering av fastigheter och erbjudande av relevanta tjänster, allt samlat på en plattform, skapar mervärde och nytta för både boende och kontorshyresgäster.

– Tmpl och Scrives gemensamma målsättning är att vi båda strävar efter att förenkla vardagen för människor. Att smidigt kunna logga in med sitt BankID är redan en självklarhet för många och det känns som ett naturligt steg att vi nu kan erbjuda våra kunder den säkra inloggningslösningen. Det är ett viktigt partnerskap för Tmpl, då det öppnar upp möjligheten för våra slutanvändare att även kunna signera dokument digitalt och det kommer ge stora positiva effekter för fastighetsbranschen överlag – minskade administrativa kostnader och kortare behandlingstider, bara för att nämna ett par fördelar, säger Henrik Svanqvist, vd på Tmpl. 

Scrives identitetstjänster rullas gradvis ut till Tmpls kunder under våren. Samarbetet berör ursprungligen Sverige men kan även utvidgas till andra nordiska länder i framtiden.

Vill du veta mer om Tmpl? Vänligen kontakta:
Henrik Svanqvist, VD, Tmpl
+46 (0)722 05 04 64
henrik.svanqvist@tmpl.se

Vill du veta mer om Scrive? Vänligen kontakta:
Mathias Björlin, Head of Partner Sales
+46 (0) 708 85 85 81
mathias@scrive.comOm Tmpl
Tmpl leder utvecklingen mot smartare och mer hållbara bostäder, kontor och städer. Vi utvecklar digitala kommunikations- och servicelösningar riktade mot kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter. Med vår plattform kan du direkt i mobilen kommunicera och få information från din fastighetsägare och bostadsrättsförening. Du kan även göra felanmälan, boka eller dela resurser, läsa av din energiförbrukning samt beställa tjänster som gör livet enklare, tryggare och mer hållbart. Tmpls huvudsakliga marknad är idag de nordiska länderna och företaget har sitt säte i Uppsala.

Om Scrive
Scrive grundades 2010 och blev snabbt ledande inom e-signering på den nordiska marknaden. Idag använder mer än 4000 kunder i över 40 länder Scrive för att automatisera och digitalisera sina dokument och avtalsprocesser med lösningar som drivs av elektronisk signatur och identifiering. Scrive guidar företag i alla storlekar genom den digitaliseringsresa som pågår och hjälper till att skapa bättre kundupplevelse, säkerhet, regelefterlevnad och datakvalitet. Scrive har sitt huvudkontor i Stockholm och stöds av Vitruvian Partners och har idag över 150 anställda. www.scrive.com