Avy och Tmpl har gått samman för att skapa Nordens ledande boendeapp och Tenant Experience platform.

I över 6 år har Tmpl utvecklat teknik anpassat för människan och hemmet. 
Nu går Tmpl samman med Avy och nya företagsnamnet blir Avy-Tmpl. 
Nytt namn – men med samma engagemang, hjärta och vision.

Avy-Tmpls kombinerade plattform medför det bredaste produktutbudet i Norden och en komplett erbjudande för fastighetsägare och boende. Tillsammans med våra kunder, medarbetare och samarbetspartners, ser vi fortsatt fram emot att jobba med visionen att leda utvecklingen mot smartare och mer hållbara bostäder.

Stäng Läs hela pressmeddelandet

Stena Fastigheter väljer PropTech-bolaget Tmpl som samarbetspartner

Tmpl inleder under januari 2021 ett samarbete med Stena Fastigheter, ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Initialts inleds samarbetet med en testperiod, där Tmpls digitala plattform och boendeapp lanseras ut till Stena Fastigheters hyresgäster i ett antal testområden i Stockholm, Göteborg och Malmö, för att möta de boendes digitala behov och sätta den sociala hållbarheten i fokus. I sommar testas även Tmpls kontorsapp och digitala plattform för Stena Fastigheters kontor och arbetsplatser.

Tmpls uppdrag är att öka möjligheten till dialog mellan hyresgäster, förvaltare och även kontorshyresgäster för Stena Fastigheter. Genom att leverera en digitaliserad och kundanpassad plattform underlättar Tmpls app för hyresgästerna att kommunicera med varandra och förvaltaren. På sikt kommer även ett tjänsteutbud finnas direkt i appen, tex med möjlighet att boka gemensamma resurser såsom tvättstuga eller konferensrum. De får på ett smidigt sätt digital och mobil access till sitt kontor eller bostad. Appen och plattformen för de privata hyresgästerna i testområdena rullas successivt ut under sex månader med start i januari 2021, därefter påbörjas utrullningen av kontorsplattformen.

– Tmpl har det senaste året lagt stort fokus på att utveckla skalbarheten i plattformen, för såväl bostäder som kontor, så att den kan bidra till effektivare förvaltning och hyresgästdialog. Stena Fastigheter är en kund som har stora bestånd inom både bostäder och kontor som verkligen ser digitaliseringen som ett sätt att möta behoven hos sina hyresgäster. Vi är väldigt glada att inleda detta samarbete med Stena som delar vår syn på digitaliseringens möjligheter, säger Henrik Svanqvist, VD på Tmpl.

– Vi vill att det ska vara lätt att leva och arbeta hållbart hos Stena Fastigheter. För att nå den ambitionen behövs smarta digitala lösningar som lägger grunden till en god kundupplevelse och kundnytta. Det känns spännande att vi har samarbetet på plats och kan starta upp ett test i tre områden i våra storstäder. Nu hoppas vi på ett gott gensvar från våra kunder, säger Cecilia Fredholm Vaarning, kommunikation- och hållbarhetschef på Stena Fastigheter.

Vill du veta mer om Tmpl? Vänligen kontakta:
Henrik Svanqvist, VD, Tmpl
henrik.svanqvist@tmpl.se
+46 (0)72 205 04 64

Vill du veta mer om Stena Fastigheter? Vänligen kontakta:
Cecilia Fredholm Vaarning, Kommunikation- och hållbarhetschef
cecilia.fredholm.vaarning@stena.com
+46 (0)728 54 44 66

Om Tmpl
Tmpl leder utvecklingen mot smartare och mer hållbara bostäder, kontor och städer. Vi utvecklar digitala kommunikations- och servicelösningar riktade mot kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter. Med vår plattform kan du direkt i mobilen kommunicera och få information från din fastighetsägare och bostadsrättsförening. Du kan även göra felanmälan, boka eller dela resurser, läsa av din energiförbrukning samt beställa tjänster som gör livet enklare, tryggare och mer hållbart. Tmpls huvudsakliga marknad är idag de nordiska länderna och företaget har sitt säte i Uppsala.