Avy och Tmpl har gått samman för att skapa Nordens ledande boendeapp och Tenant Experience platform.

I över 6 år har Tmpl utvecklat teknik anpassat för människan och hemmet. 
Nu går Tmpl samman med Avy och nya företagsnamnet blir Avy-Tmpl. 
Nytt namn – men med samma engagemang, hjärta och vision.

Avy-Tmpls kombinerade plattform medför det bredaste produktutbudet i Norden och en komplett erbjudande för fastighetsägare och boende. Tillsammans med våra kunder, medarbetare och samarbetspartners, ser vi fortsatt fram emot att jobba med visionen att leda utvecklingen mot smartare och mer hållbara bostäder.

Stäng Läs hela pressmeddelandet

Proptech-bolaget Tmpl och magasineringsföretaget ZTORAGE har under hösten inlett ett samarbete. Boende i fastigheter som är uppkopplade med Tmpl kan nu enkelt ta del av ZTORAGEs tjänst i sin boenderelaterade app.

ZTORAGE erbjuder en modern form av magasinering där det man vill magasinera hämtas upp kostnadsfritt och fraktas till företagets lager. Sedan kan man när som helst få tillbaka en eller flera saker från lagret, levererat till valfri adress. I ZTORAGEs webbportal har man som kund översikt över de saker man förvarar i lagret.

Tmpl tillhandahåller en plattform för integration av digitala tjänster avseende bland annat servicetjänster, social interaktion och bokning och delning av resurser. Som boende i en fastighet där Tmpl finns integrerat kan man via sin boenderelaterade app beställa upphämtning och magasinering i ZTORAGEs lager av mindre, mellanstora och stora saker samt hemleverans. En mindre sak kan till exempel vara en förvaringslåda, en mellanstor sak kan vara ett bord och en stor sak en soffa. Via appen kan man också be om ett prisförslag om man är osäker på hur det man önskar magasinera ska kategoriseras.

– I framtiden kommer teknik ha allt större inverkan på hur fastigheter byggs. Genom att använda ZTORAGE kan fastighetsägare slippa bygga förråd och med Tmpl kan de boende istället enkelt beställa upphämtning och förvaring av saker, säger Oscar Hentschel, en av ZTORAGEs grundare.

– ZTORAGE syftar liksom Tmpl till att göra vardagen enklare för bostadsägare och hyresgäster och passar på så sätt väl in i det tjänsteutbud vi erbjuder boende i fastigheter där Tmpl används, säger Eric Anderbjörk, Tmpls VD.

Så fungerar Tmpl:

Via en app och en smart telefon kan de boende bland annat styra och kontrollera sina lås, larm och andra säkerhetsfunktioner i bostaden. Larm kan vara direkt kopplade till boserviceföretag, för att få snabbast möjliga utryckning vid till exempel en vattenläcka. Det går också att kommunicera med sina grannar, boka och dela resurser samt ha kontakt med omgivande serviceinrättningar som butiker, restauranger och träningslokaler. Tmpl finns redan installerad i flera bostadsområden i bland annat Uppsala och Stockholm.

För mer information:

Eric Anderbjörk, Tmpl, 070-620 01 07

Oscar Hentschel, ZTORAGE, 070-797 02 09

Tmpl utvecklar digitala lösningar för trygga och miljövänliga bostäder och boendemiljöer, med stort fokus på långsiktigt hållbar stadsplanering och samhällsutveckling. 2017 vann Tmpl Guldmobilen vid svenska mobilgalan för bästa mobillösning inom Proptech-sektorn. Tmpl är ett dotterbolag i koncernen Rosendal Fastigheter, med säte i Uppsala. Bolaget grundades 2015 och har 11 medarbetare. Läs mer på www.tmpl.se

ZTORAGE utvecklar en digital plattform med virtuella förråd för konsumenter och företag. Tjänsten går ut på att ZTORAGE hämtar, transporterar och lagrar föremål som sedan enkelt kan överblickas i en webbplattform. ZTORAGE vision är att skapa en enklare vardag för den urbana människan och långsiktigt förändra hur fastigheter byggs. Läs mer på www.ztorage.se