Avy och Tmpl har gått samman för att skapa Nordens ledande boendeapp och Tenant Experience platform.

I över 6 år har Tmpl utvecklat teknik anpassat för människan och hemmet. 
Nu går Tmpl samman med Avy och nya företagsnamnet blir Avy-Tmpl. 
Nytt namn – men med samma engagemang, hjärta och vision.

Avy-Tmpls kombinerade plattform medför det bredaste produktutbudet i Norden och en komplett erbjudande för fastighetsägare och boende. Tillsammans med våra kunder, medarbetare och samarbetspartners, ser vi fortsatt fram emot att jobba med visionen att leda utvecklingen mot smartare och mer hållbara bostäder.

Stäng Läs hela pressmeddelandet

Boendeplattformen Tmpl lanserar med Swish en integrerad betallösning i sin app.

Tmpl är en tjänst som skapar ett bättre och mer hållbart boende. Tekniska lösningar som samsas med en social plattform där både grannar, näringsidkare och fastighetsbolag eller hyresvärd samverkar med varandra. Kärnan i tjänsten är en lättbegriplig och kraftfull app där användaren har full kontroll över alla delar i sitt boende.

”Det känns väldigt roligt att kunna berätta att vi integrerat Swish i vår boendelösning. Vår ambition är att sätta den boende i första rummet och integrationen av Swish är ett tydligt exempel på hur vi förenklar människors vardag” säger Tmpls VD Henrik Svanqvist i en kommentar.

Med Tmpls nya betaltjänst möjliggörs för alla användare att sälja, köpa och hyra ut varor till varandra och dessutom snabbt få betalt via en smart och integrerad Swishlösning. Genom en knapptryckning i annonsen kan man snabbt betala varan eller tjänsten direkt via Swish och mottagaren informeras om att varan är såld och betald.

”Att Tmpl väljer att integrera Swish ser vi som ett innovativt exempel på hur Swish är en del i utvecklingen av delningsekonomin och det är mycket positivt. Genom Tmpl och Swish har vi skapat en lokal variant av Blocket inom en stadsdel ”, säger Getswishs VD Anna-Lena Wretman.


Tmpl är en plattform där de som bor i ett flerfamiljshus eller bostadsområde enkelt kan 
kommunicera med sina grannar i ett flöde som liknar Facebook. Man kan boka gemensamma resurser som tvättstuga, uteplats eller övernattningsrum, eller köpa, sälja eller ge bort saker via Tmpls marknadsplats. Genom Tmpl erbjuds även ett tjänsteutbud där de boende enkelt kan beställa mat från lokala restaurangen eller köpa en matkasse från närmaste livsmedelsbutik. Genom appen erhålls information om varje lägenhets el- och vattenförbrukning. Detta och mycket mer möjliggör framtidens boende. Läs mer på tmpl.se

 

För mer information kontakta:

Eric Anderbjörk, Teknik- och produktchef Tmpl, Telefon +46 706200107

Victoria Lenander, Marknadschef Tmpl, Telefon +46 727104480