Avy och Tmpl har gått samman för att skapa Nordens ledande boendeapp och Tenant Experience platform.

I över 6 år har Tmpl utvecklat teknik anpassat för människan och hemmet. 
Nu går Tmpl samman med Avy och nya företagsnamnet blir Avy-Tmpl. 
Nytt namn – men med samma engagemang, hjärta och vision.

Avy-Tmpls kombinerade plattform medför det bredaste produktutbudet i Norden och en komplett erbjudande för fastighetsägare och boende. Tillsammans med våra kunder, medarbetare och samarbetspartners, ser vi fortsatt fram emot att jobba med visionen att leda utvecklingen mot smartare och mer hållbara bostäder.

Stäng Läs hela pressmeddelandet

 

Proptech-bolaget Tmpl har utvecklat den digitala plattformen för bostadsutvecklaren Index Residences livsstilskoncept, Touch by Index Residence. Index Residences projekt Norrtälje Torn blir det första att ta del av konceptet genom appen Touch.

”Konceptet skapar möjligheter för ett enklare liv på många olika sätt. Norrtälje Torns egen Concierge finns i loungen och står till förfogande för att hjälpa till med både smått och stort. Det kan exempelvis vara att ta emot paket när man inte är hemma, hitta kvalitetssäkrade tjänster som städning, it-hjälp, inredning eller om man behöver en hantverkare.

 I Touch konceptet finns tillgång till bil-, båt- och cykelpool och även en work lounge när du behöver ha ett möte eller bara gå undan och jobba i lugn och ro. I vår Touch lounge kan du ta en kopp kaffe, läsa tidningen och träffa både dina grannar och vänner. Touch by Index Residence vill hjälpa till att göra livet lite enklare att leva som man vill – friheten får du på köpet”, säger Marie Hallberg, ansvarig för konceptutvecklingen av Touch by Index Residence.

”Det är väldigt roligt att Index Residence valt vår lösning som plattform för sitt livsstilskoncept. Vår lösning är modulbaserad, vilket har gjort det smidigt att anpassa den efter Touch-konceptets behov. I appen Touch kommer de boende bland annat kunna ta del av information från Touch by Index Residence Concierge, kommunicera med sina grannar och brf-styrelserna samt boka gemensamma utrymmen och resurser, som work lounge och båtpool. Smarta och relevanta tjänster kommer också kunna bokas och köpas direkt via appen”, säger Eric Anderbjörk, teknik- och produktchef på Tmpl.

För mer information, kontakta Eric Anderbjörk, Tmpl, 070—6200107 eller Marie Hallberg, Index Residence AB, 070-7282056

Om Tmpl 

Tmpl utvecklar digitala lösningar för trygga och miljövänliga bostäder och boendemiljöer, med stort fokus på långsiktigt hållbar stadsplanering och samhällsutveckling. Tmpl är ett dotterbolag i koncernen Rosendal Fastigheter, med säte i Uppsala. Bolaget grundades 2015 och har 11 medarbetare. Läs mer på www.tmpl.se

Om Index Residence AB

Index Residence AB grundades 1998 i Stockholm. Vi är idag en oberoende investerargrupp inom fastigheter med en affärsstrategi som har ett tydligt fokus på bostadsutveckling i Sverige. Genom vår systerkoncern Index Investment Group arbetar vi även i Nordamerika med såväl bostadsfastigheter som kommersiella fastigheter. www.indexresidence.se