Avy och Tmpl har gått samman för att skapa Nordens ledande boendeapp och Tenant Experience platform.

I över 6 år har Tmpl utvecklat teknik anpassat för människan och hemmet. 
Nu går Tmpl samman med Avy och nya företagsnamnet blir Avy-Tmpl. 
Nytt namn – men med samma engagemang, hjärta och vision.

Avy-Tmpls kombinerade plattform medför det bredaste produktutbudet i Norden och en komplett erbjudande för fastighetsägare och boende. Tillsammans med våra kunder, medarbetare och samarbetspartners, ser vi fortsatt fram emot att jobba med visionen att leda utvecklingen mot smartare och mer hållbara bostäder.

Stäng Läs hela pressmeddelandet

Tmpl och Åre Byservice lanserar digital concierge i fjällen

PropTech-bolaget Tmpl har tecknat ett samarbetsavtal med förvaltningsbolaget Åre Byservice som erbjuder helhetslösningar för fastigheter i Åre med omnejd. Nu får lägenhetsägare och gäster i Åre tillgång till en digital concierge med förbättring av information, kommunikation och service.

”Detta samarbete är strategiskt viktigt för oss på Tmpl. Med Åre Byservice fokus på förvaltning och service till gäster och boende i Åre ger detta en ny dimension till vår plattform. Att nu även vara en del av turistnäringen visar på den bredd som vi kan erbjuda våra kunder”, säger Tmpls VD Henrik Svanqvist.

Åre Byservice har lagt stort fokus på tjänsteutbudet i plattformen. I appen Åre Byservice kommer användarna kunna ta del av relevanta och kvalitetssäkrade lokala tjänster som städning, snöskottning, beställning av mat, uthyrning av skidor, skidutrustning och skoter, barnpassning, och mycket mer.

”Det är fantastiskt kul att få vara en del av denna innovativa plattform och definitivt en framtidssäkring för oss. Här får vi bästa möjlighet att skapa den kund- och gästinteraktion som kommer att ligga till grund för våra framtida affärer. Jag tycker att det säger en hel del om Åre och destinationens attraktionskraft att Tmpl väljer att ingå detta samarbete med oss!” säger Karl Gudmundson, VD på Åre Byservice.

”Åre Byservice har en innovativ syn på förvaltning och tjänster och skapar genom appen fördelar för såväl fastighetsägare som boende. Med en digital plattform breddas möjligheterna för bolaget att utveckla sitt tjänstekoncept och komma närmare sina kunder, och det är mycket spännande att få vara en del av detta samarbete”, säger Henrik Svanqvist.

Med start i februari 2020 kommer plattformen erbjudas till bostadsrättsföreningar som Åre Byservice förvaltar. I appen kan boende också kommunicera med sina grannar, rapportera problem i fastigheten, bostaden eller utemiljön, och enkelt hitta information om Åre som destination.

För mer information, vänligen kontakta:

Henrik Svanqvist, Tmpl
henrik.svanqvist@tmpl.se
+46 72 205 04 64

Christofer Thorén, Åre Byservice
info@arebyservice.se
+46 647 52 020