Avy och Tmpl har gått samman för att skapa Nordens ledande boendeapp och Tenant Experience platform.

I över 6 år har Tmpl utvecklat teknik anpassat för människan och hemmet. 
Nu går Tmpl samman med Avy och nya företagsnamnet blir Avy-Tmpl. 
Nytt namn – men med samma engagemang, hjärta och vision.

Avy-Tmpls kombinerade plattform medför det bredaste produktutbudet i Norden och en komplett erbjudande för fastighetsägare och boende. Tillsammans med våra kunder, medarbetare och samarbetspartners, ser vi fortsatt fram emot att jobba med visionen att leda utvecklingen mot smartare och mer hållbara bostäder.

Stäng Läs hela pressmeddelandet

Tmpl och Blooc tecknar avtal för utveckling av den digitala boendeappen Blooc Home

Under första delen av 2020 tecknades avtal mellan PropTech-bolaget Tmpl och bostadsutvecklaren Blooc för utveckling av den digitala boendeappen Blooc Home. Med appen hoppas Blooc ta ännu ett steg i att göra livet lite enklare för de som flyttar in i något av de bostadsområden som Blooc utvecklat och öka den sociala kontakten mellan grannarna.

”Blooc utvecklar hållbara boenden med fokus på det sociala livet, två aspekter som även vi på Tmpl lägger stor vikt vid och hoppas kunna bidra till i våra bostadsområden. Med funktioner som bland annat gör det enkelt att kommunicera med grannarna, köpa, sälja eller dela saker boende emellan vill vi underlätta social interaktion och en hållbar livsstil för Bloocs boende”, säger Henrik Svanqvist, VD Tmpl.

”Det här är något vi förberett oss för noggrant och planerat att genomföra i flera år och vi är väldigt glada över att nu få utveckla Blooc Home tillsammans med Tmpl som vi känner delar vår långsiktiga höga ambitionsnivå i hur man kan ta bostadsutveckling till nästa nivå. Utöver det som idag kan tyckas vara hygienfunktionalitet i en modern boendeapp kommer vi precis som vi gör i våra bostäder att erbjuda det där lilla extra för användaren. Det här blir nästa kapitel i vår resa med Blooc”, säger Stefan Gustavsson, VD Blooc.

Tmpl tillhandahåller en öppen och flexibel teknisk plattform som syftar till att göra vardagen i ett grannskap enklare, tryggare och mer hållbar. Plattformen förenklar interaktion mellan bostadsutvecklare, styrelse i bostadsrättförening och de boende i kvarteret. Plattformen ökar den sociala samverkan, samtidigt som den också underlättar för boende att till exempel boka och dela resurser eller beställa boenderelaterade varor och tjänster. De boende kan också genom plattformen följa sin energiförbrukning och hantera all dokumentation kopplat till sitt nya boende.

Utvecklingen av Blooc Home påbörjas under Q2 2020 och ett första projekt kommer genomföras på ett utvalt bostadsområde där de boende kommer att få tillgång till boendeappen. Blooc beräknar att boendeappen kommer kunna lanseras officiellt och inkluderas som standard i samtliga kommande bostadsprojekt från Q1 2021.

 

För mer information, vänligen kontakta:
Cécilia Rubinstein, Project Manager Marketing & Communications, Tmpl
cecilia@tmpl.se
+46 739 88 90 05

 

Om Tmpl
Tmpl utvecklar digitala kommunikations- och servicelösningar riktade mot kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter. Med vår plattform kan du direkt i mobilen kommunicera och få information från din fastighetsägare / bostadsrättsförening, göra felanmälan, boka eller dela resurser, läsa av din energiförbrukning och beställa tjänster som gör livet enklare, tryggare och mer hållbart. Tmpls huvudsakliga marknad är idag de nordiska länderna och företaget har sitt säte i Uppsala. Mer information hittar du på tmpl.se

Om Blooc
Grundades 2011 och har huvudkontor på Skeppargatan i Stockholm. Bostadsutvecklare som sedan starten 2011 utvecklat 20 bostadsområden i Stockholm, Uppsala och Eskilstuna. Blooc utvecklar bostadsområden med hus, lägenheter och hyreslägenheter i trä och är sedan 2017 delägt av Deromegruppen, som är en av Sveriges största träindustrier med en årlig omsättning på 7,5 miljarder kronor. www.blooc.se