Avy och Tmpl har gått samman för att skapa Nordens ledande boendeapp och Tenant Experience platform.

I över 6 år har Tmpl utvecklat teknik anpassat för människan och hemmet. 
Nu går Tmpl samman med Avy och nya företagsnamnet blir Avy-Tmpl. 
Nytt namn – men med samma engagemang, hjärta och vision.

Avy-Tmpls kombinerade plattform medför det bredaste produktutbudet i Norden och en komplett erbjudande för fastighetsägare och boende. Tillsammans med våra kunder, medarbetare och samarbetspartners, ser vi fortsatt fram emot att jobba med visionen att leda utvecklingen mot smartare och mer hållbara bostäder.

Stäng Läs hela pressmeddelandet

Ytterligare 1000 lägenheter i Malmö kopplas upp till Tmpls boendeplattform

PropTech-företaget Tmpl och Malmös kommunala bostadsbolag MKB genomför sedan slutet av 2018 ett projekt i Limhamn, där 64 nyproducerade lägenheter är uppkopplade mot Tmpls plattform. Under hösten 2019 utökas projektet till ytterligare fyra områden i Malmö, där drygt 1000 lägenheter ansluts till plattformen.

”Efter en lyckad uppstartsperiod är vi väldigt glada att MKB fortsätter koppla upp fastigheter. Det här projektet är ett mycket bra exempel på hur plattformen kan och bör användas, av användare såväl som fastighetsbolag – för att öka samverkan i våra bostadsområden och städer”, säger Tmpls VD Henrik Svanqvist.

Sedan december 2018 har de boende i en fastighet i Limhamn haft tillgång till MKB:s kundapp som är baserad på Tmpls plattform. I appen kan de boende bland annat kommunicera med hyresvärden och varandra, vilket i hög grad nyttjas. De boende använder appens kommunikationsflöde för att ställa frågor och ta emot information från MKB, liksom för att hjälpa varandra och tipsa om boenderelaterade saker.

Under hösten 2019 kopplar man upp ytterligare drygt 1000 lägenheter runtom i Malmö, samt ser över möjligheten att implementera plattformen i ett antal kommersiella lokaler. Genom en integrationslösning möjliggörs även tvättstugebokning via appen i flera fastigheter.

För mer information, vänligen kontakta:
Victoria Lenander, Marketing & Communications Manager, Tmpl
victoria.lenander@tmpl.se
+46 72 710 44 80