Nu söker vi en Operativ Marknadsansvarig, Lead Backend Developer och en Systemarkitekt. Sök tjänsterna här.

Våra samarbetspartners

Vi på Tmpl gillar att göra saker tillsammans med andra. Vi samarbetar gärna med företag som delar våra värderingar om att förenkla livet för de som bor och arbetar i våra kunders fastigheter. På så sätt kan bra idéer, funktioner och lösningar samlas och stärka plattformen samtidigt som de skapar kundvärde och samhällsnytta. Fler spännande partners är på väg in.

Accessy

Accessy är ett initiativ i fastighetsbranschen som Tmpl ansluter sig till. Med Accessy kan man enkelt fördela access till utrymmen som kontor, mötesrum och lägenheter.

All Binary

All Binary är vår leverantör av entrédisplayer och annan hårdvara kring dessa. Tmpls entrédisplayer är en uppskattad tilläggsprodukt för allmänna utrymmen i våra kunders fastigheter.

/Läs mer om All Binary

Bravida

Bravida är Tmpls samarbetspartner kring installationer av tekniska lösningar i både befintliga fastigheter och nyproduktion.

/Läs mer om Bravida

EcoGuard

EcoGuard tillhandahåller mätdata gällande el-och vattenförbrukning som är möjlig att visualisera och jämföra i Tmpls plattform. En uppskattad funktionalitet för ökad hållbarhet.

/Läs mer om EcoGuard

Flowscape

Flowscapes lösning gör det möjligt att visualisera olika delar av fastigheten i appen. Detta förenklar för våra kontorskunder att hitta och boka konferensrum eller arbetsplatser.

/Läs mer om Flowscape

Homepal

Homepal utvecklar en dataplattform som möjliggör digital transformation genom att centralisera fastighetsdata.

/Läs mer om Homepal

Idun

Idun utvecklar ett system för strukturerad hantering av data om fastigheter, ProptechOS. Genom synkronisering av data mellan ProptechOS och Tmpl kan hantering av fastighetsdata effektiviseras.

/Läs mer om Idun

Infometric

Infometric tillhandahåller mätdata gällande el-och vattenförbrukning som är möjlig att visualisera och jämföra i Tmpls plattform. En uppskattad funktionalitet för ökad hållbarhet.

/Läs mer om Infometric

Integration Design

Integration Design har värdefull kunskap för att hjälpa oss att skapa smarta bostäder och kontor med inbyggda ljudsystem, belysningstyrning, solskydd och konferensteknik.

/Läs mer om Integration Design

Malvacom

Malvacom är ett företag som vi nära samarbetat med under flera år. De har en gedigen kunskap om vår plattform och hjälper oss i många av de integrationer som våra kunder önskar göra.

/Läs mer Malvacom

Parakey

Parakey har ett innovativt låssystem som förenklar hanteringen av mobila nycklar i fastigheter. Parakeys funktionalitet är en integrerad del av Tmpls plattform.

/Läs mer om Parakey

Svea Ekonomi

Svea Ekonomi erbjuder en betallösning för tjänster. Vårt samarbete syftar till att göra alla former av betalningar i plattformen så enkla och trygga som möjligt.

/Läs mer om Svea Ekonomi