Vi söker dig som är vass inom Operations/DevOps. Läs mer här.
close

Våra samarbetspartners

Tmpls mobilapp innehåller en rad basfunktioner för att underlätta vardagen, öka tryggheten och bidra till bättre hållbarhet. För att kunna samla all funktionalitet på samma ställe är Tmpl byggt modulärt och som en öppen horisonell plattform. Detta ger möjlighet att enkelt ansluta externt utvecklade tjänster, appar och funktioner som uppfyller våra krav på nytta och säkerhet. Tmpl innehåller därmed inga begränsningar för vilka nya funktioner som kan utvecklas och adderas, utan efterfrågan från kunder vägleder hur Tmpls digitala ekosystem fortsätter att utvecklas.

Vi samarbetar gärna med företag som delar våra värderingar och som vill vara med och skapa såväl kundvärde som samhällsnytta. Är du en potentiell samarbetspartner till Tmpl som har en tjänst eller funktionalitet som skulle kunna anslutas till Tmpls plattform så hör av dig till vår Partner Manager Pärham Jalili, parham@tmpl.se

Vi är Tmpl

Tmpl startades med en vision om att göra det enklare för människor att bo, arbeta och leva – oavsett om det handlar om grannar, medarbetare, hyresgäster eller medborgare.

Se filmen play_circle_outline

Vad vi gör

Med digitala lösningar förenklar vi kommunikation och gör våra bostäder, arbetsplatser, grannskap och städer tryggare, trevligare och mer hållbara.

Se filmen play_circle_outline

Vill du att vi kontaktar dig?
Fyll i din e-post här så hör vi av oss: