Vi söker dig som är vass inom Operations/DevOps. Läs mer här.
close

Ett verktyg för hållbara städer

Städer innebär fantastiska möjligheter för ekonomisk utveckling, gemenskap och livskvalitet – men urbaniseringen för också med sig utmaningar. Många städer arbetar med att hitta sätt att minska klimatutsläpp, stärka den sociala inkluderingen och att klara sammanhållningen när staden växer.

Tmpl är ett verktyg för staden att interagera med människorna som bor i den. Genom att vara en digital plattform som välkomnar partners och externa lösningar, kan den anpassas till varje stad, varje stadsdel och varje grannskap.

Staden som prioriterar klimatåtgärder kan lägga till funktioner där medborgarna tävlar med varandra i att minska sina CO2-utsläpp, får dagliga tips om att leva klimatsmart eller kan utnyttja delningstjänster för exempelvis lastcyklar och bilpooler.

Staden som satsar på social hållbarhet kan använda appen för att arbeta med medborgarbudget, de boendes egna organiserade nattvandringar och träffar för äldre.

Eller varför inte göra alltsammans? Kommuninformation, medborgardialoger och felanmälan kan lätt byggas på med de behov som finns i just din stad. Vi törs säga att möjligheterna i det närmaste är oändliga!

Vill du bli kontaktad för mer information? Fyll i din e-post så hör vi av oss!

Medborgardialog

Behövs det fler lekplatser? Borde parken flyttas? Ska cykelbanan breddas? Utmaningen i alla samråd är att skapa en dialog med människor som inte har en färdig uppfattning om planerna. Med Tmpl kan alla som bor i närheten engageras.

Flödet

Delningsekonomi och bokningar

Boka lånecykel, beställ hämtning av grovavfall eller fördela tider för fotbollsplanen. Med Tmpl blir delningsekonomin tillgänglig för alla på riktigt.

Delning

Felrapportering, beröm och förslag

Hål i gatan, en trasig trafiksignal eller en osäker badplats som behöver åtgärdas. Eller ett förbättringsförslag för skateparken? Låt medborgarna anmäla saker de ser i stadsmiljön med geotaggning och bilder – och få återkoppling.

Rapportering

Ansökningar och kommunala tjänster

Spara medborgarnas tid och stadens resurser genom att använda appen för vanliga tjänster som att ansöka om boendeparkering, lånekort på biblioteket eller registrera en förening.

Service

Alla kontakter med staden på samma ställe

Var vänder man sig i frågor om bygglov, förskolekö eller information om allmänna val? Genom att allt finns på samma ställe effektiviseras och förbättras medborgarnas kontakter med staden.

Kontakter

Vi är Tmpl

Tmpl startades med en vision om att göra det enklare för människor att bo, arbeta och leva – oavsett om det handlar om grannar, medarbetare, hyresgäster eller medborgare.

Se filmen play_circle_outline

Vad vi gör

Med digitala lösningar förenklar vi kommunikation och gör våra bostäder, arbetsplatser, grannskap och städer tryggare, trevligare och mer hållbara.

Se filmen play_circle_outline

Vill du att vi kontaktar dig?
Fyll i din e-post här så hör vi av oss: