Avy och Tmpl har gått samman för att skapa Nordens ledande boendeapp och Tenant Experience platform.

I över 6 år har Tmpl utvecklat teknik anpassat för människan och hemmet. 
Nu går Tmpl samman med Avy och nya företagsnamnet blir Avy-Tmpl. 
Nytt namn – men med samma engagemang, hjärta och vision.

Avy-Tmpls kombinerade plattform medför det bredaste produktutbudet i Norden och en komplett erbjudande för fastighetsägare och boende. Tillsammans med våra kunder, medarbetare och samarbetspartners, ser vi fortsatt fram emot att jobba med visionen att leda utvecklingen mot smartare och mer hållbara bostäder.

Stäng Läs hela pressmeddelandet

Förenklad vardag med relevanta tjänster.

Idag spenderar vi allt mer pengar på tjänster som kan utföras när vi vill och när vi än behöver det. I Tmpls app har vi skapat en marknadsplats för tjänsteleverantörer – för att underlätta vardagen för våra kunder och deras kunder. Det finns med andra ord en bred marknad för alla typer av tjänster inom både hem och arbetsplatser – som dessutom kan skapa nya intäktsmöjligheter.

Kontakta oss för mer information

Lyft lokala leverantörer – möjliggör nya intäkter

Med en ökad efterfrågan på smidiga leveranser och högre digital närvaro, har förväntningarna ändrats kring hur vi använder tjänster. För fastighetsägare är det viktigt att kunna erbjuda digitala tjänster där kunderna befinner sig – direkt i mobilen. Genom att samla alla tjänster på samma ställe möjliggörs nya intäktsmodeller och chansen att lyfta fram lokala aktörer.

Stärk kundupplevelsen

Erbjud unika tjänster och serviceerbjudanden till era användare och hyresgäster – förbättra servicen och kundupplevelsen.

Driv trafik till appen

Erbjud ett brett urval av tjänster från Tmpls leverantörer – skapar fler anledningar för era kunder att använda appen kontinuerligt.

Ny intäktsström

Appen blir en e-handelsplattform för nya köpbeteenden och transaktioner – på sikt skapas nya intäktsströmmar.

Bli en tjänsteleverantör idag

Öka ditt företags digitala synlighet och locka nya kunder med nya tjänster. Bli en tjänsteleverantör och synliggör ditt företag i Tmpls app redan idag – få möjligheten att synas i flera tusentals hushåll och kontor.

Kontakta oss för mer information

Vi är väldigt glada att kunna samarbeta med ett annat tillväxtbolag som Tmpl för att främja enkel och elektrifierad mikromobilitet nära hem och jobb. Vi vet att det finns en tydlig efterfrågan på smarta mobilitetslösningar som dessvärre ej funnits där i någon större skala tidigare
Erik Bergqvist
Partnerskapsansvarig, VOI

Vill du veta mer?

Kontakta oss så kan vi svara på frågor gällande våra tjänsteleverantörer och partnerskap.

Tjänsteleverantörer

tjansteleverantorer@tmpl.se