Avy och Tmpl har gått samman för att skapa Nordens ledande boendeapp och Tenant Experience platform.

I över 6 år har Tmpl utvecklat teknik anpassat för människan och hemmet. 
Nu går Tmpl samman med Avy och nya företagsnamnet blir Avy-Tmpl. 
Nytt namn – men med samma engagemang, hjärta och vision.

Avy-Tmpls kombinerade plattform medför det bredaste produktutbudet i Norden och en komplett erbjudande för fastighetsägare och boende. Tillsammans med våra kunder, medarbetare och samarbetspartners, ser vi fortsatt fram emot att jobba med visionen att leda utvecklingen mot smartare och mer hållbara bostäder.

Stäng Läs hela pressmeddelandet

Redo att upphandla en boendeapp?

Ta del av de 30 vanligaste frågorna inför er kravställning.

Står ni också inför utmaningen att ta digitaliseringen av ert fastighetsbestånd till nästa nivå? Vi har samlat de 30 vanligaste frågorna som uppstår vid upphandlingen av en boendeapp.
Fyll i din mailadress och få underlaget direkt i din inkorg.

Hur en boendeapp kan effektivisera förvaltningen.

Vi på Tmpl har lång erfarenhet av att digitalisera stora fastighetsbestånd. Vi har samlat de vanligaste frågorna som uppstår vid kravställningen och inför en upphandling av en boendeapp – ett underlag som visar hur vår produkt kan digitalisera, effektivisera och förbättra processer samt hur produkten kan underlätta vardagen för användare.

Hur Tmpls lösningar förenklar vardagen

Funktioner som underlättar och engagerar.

Tmpls breda utbud av funktioner förenklar vardagen för fler än 135 000 hushåll och kontor. Applicera funktionerna på hela eller specifika delar av fastighetsbeståndet – en komplett digital lösning för dig och dina kunders vardag.